Yusufayazin__annesi Lina_72 öyle evet bana kactanesi gerekli dehil dedi digeride gerekli deedi anlamadım
Songul9797 Yusufayazin__annesi canım bende bugün test yaptım yine negatif eğer kendinden supheleniyorsan kan ver 3 günde bir zaten varsa elbette birinde yakalarsin. İnşallah güzel haberler verirsin ,🤲
Yusufayazin__annesi Songul9797 kaset test mi yaptın insalalh ikimizde gebeyizdir geç döllenme dir ☺️☺️ umutla bekliyorum midem kalkıyor aniden elim ayağım bosaliyor
Songul9797 Yusufayazin__annesi evet kaset test yaptım ama halen adet olmadım bilmiyorum strese girdim cidden her saniye düşünmeye başladım var mı yok mu yoksa niye adet olmadım diye
Yusufayazin__annesi Songul9797 bende hala adet olmadım düşünmemeye çalış canım çarşamba ben kadın dogumcuya gidicem bakım varmı yok mu
sukranbzty1 Benim de en son adet 24 Mayıs hala olmadım 23 Haziran lekelenmem oldu 2 test yaptım 1 hafta ara ile negatif yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek olsun da geç döllenme olsun diye dua ediyorum umarım sizin de öyledir 🥲
Yusufayazin__annesi sukranbzty1 umarım insalalh hepimizde gebeyizdir bende hala adet olmadım beklemedeyim
Yusufayazin__annesi Songul9797 adet oluyorum galiba tost pembe leke geliyor sildikce😏 bu ayda nasip değilmiş galiba
Songul9797 Yusufayazin__annesi canım üzülme denemeye devam et ovulasyon testi al onu kullan onunla yumurtlama gününü yakala. Nasıl herseyden öte üzülme sakın vakti zamanı var onun da istediğin zaman değilde eksik kaldığın zaman geliyormuş bebek öyle düşün ümidini kaybetme sakın 🤲🫶😘