Emineyay Dün doktorum muayene etti suyum azalmaya başlamış ve plasentamda da yaşlanma olduğunu söyledi ve yarın tekrar kontrolüm olacak inşallah. Ama bacağımda ara ara kramp girer gibi bir ağrı var normal mi sizce? ( birde ekstra diş ağrısı çekiyorum 🥺)
Cmlcml Emineyay ben de 39+4 ve bebeğimin doğmak gibi bir niyeti hala yok ve deli gibi diş ağrısı çekiyorum. Dün antibiyotik kullanmaya başladım 😔
Floraa Emineyay nasılsınız şimdi devam etti mi ağriniz benimde sağ kasık bölgemde var ağri iki gündür 39 +0 haftaligim
Cmlcml Emineyay benim bacaklarım da epeydir ağrıyor bacak ağrısı doğum belirtisi değil de suyunun azalması belirti olabilir zaten azalıyorsa kendiliğinden doğum başlamazsa bence doğuma alırlar seni arkadaşım.
Emineyay Floraa ağrım geçti ara ara ayak ağırısı olarak vuruyor doktorum yakında başlar sancıların dedi bakalım bekliyoruz ☺️
Floraa Emineyay güzelce kucağımıza alırsınız inşallah 🌸 benimde bi giriyor agri bi gidiyor doğumun başladığını anlayamam diye korkuyorum 🥲
Emineyay Floraa açıkçası bende de o korku var ilk gebelikten kaynaklı sanırım anlayamam diye korkuyorum 🥴 hayırlısıyla bir alsak kucağımıza 🤲🏻
Floraa Emineyay arada sırada sancı girip çıkiyor böyle olunca acı eşeğim yükselecek doğumun başladığını anlayamam diye korkum artıyor 😢 dediğiniz gibi bu ilk olacağı için bu korkular , zamanı geldiğinde hemencenek doğuralım inşallah
Emineyay Cmlcml aynı derdi bende çekiyorum canım azaldı iyice ilaç da kullanamıyorum artık biran önce çaresine bakmak istiyorum 🤲🏻🥺
Floraa Cmlcml diş ağrım benimde var hafif hafif . Kekik suyu var bizim buralarda ondan kullanıyorum çok iyi geliyor 1 -2 yemek kaşığı kadar bekletiyorum dişimin üzerinde ağrısını kesiyor
Emineyay Cmlcml yarın kontrol e gideceğim tekrar bakalım belkide yatış yapacak bekliyoruz sabırsızlıkla Allah om herkese kolay ve güzel bir doğum nasip etsin 🤲🏻