Marmadal eylemm09 zaten değmesi gerekiyor. Ben 999 ayar xl almıştım bi siteden. Dediğim gibi hiç yara problemi yaşamadım. İnşallah sizde de işe yarar🙂
eylemm09 Marmadal inşallah canım bende bedeni bilmiyorum yazmıyor galiba bakmadım bile ama 999 ayar bayb Mom markalı olanı aldım e bebekten inşallah yaşamam bende☺️
eylemm09 hayalim35 günde 2 saat gümüş kapağı takıyorum zeytin yağı sürüp diğer zamanlarda da gene zeytinyagini sürüp üstünü peçeteyle kapatıyorum inşallah bir sıkıntı yaşamam da ondan sonra da gümüş kapağı devamlı sürekli kullanmayı düşünüyorum
eylemm09 ggmom tamam canım izlicem mutlaka bende kırmızı kantaron otu yağı var nasıl kullanmalıyım sen nasıl kullandın canım
ggmom eylemm09 her emzirme sonrası sürdüm kuru bırakmadım hiç bı ara sızladı makineye alışma döneminde onda da pamuğa damlatıp pamuğu meme ucuna koyup sütyen giydim bunun iyi yani doğal bişey krem varken ben yıkamadan bebeği emziremem e sürekli yıkayınca da ekstra kurur
eylemm09 Churcill biraz önce duş aldım bende hemen zeytinyağı sürdüm göğsüme 34+5 haftalığım başladım şimdiden bakalım egenin neresindensiniz siz ben aydındayım😄
eylemm09 aslanbeyy ay bunu da alıyım hemen yarın marketten bu arada canım hem kapsülü hemde tahin yağını nasıl kullanıcaz hangini ne zaman sürücez
aslanbeyy eylemm09 ben Şuan 38+3 üm hazırlık olması açısından başlayacağım çünkü suan bile çok kuru hassas
aslanbeyy eylemm09 tahini istersen emzirmeye başladığında kullan e vitaminini de hazırlık gibi düşün☺️ erken doğum riskin yoksa 36dan sonra başlayabilirsin . rica ederim❤️
eylemm09 Sinemm65 maşallah maşallah çok güzel İnşallah hiçbir zaman yara olmaz canım bir şey sormak istiyorum benim almış olduğum gümüş kapaklara göğüs ucum kapattığım zaman deyiyor Gümüş kapakların bedenleri oluyormuş ama ben bunu bilmiyordum direk ebebek‘ten beybi mom markalı gümüş kapağı aldım Taktığım zaman göğsümün ucu kapağın içinde değiyor yani bu herhangi bir problem yaratır mı
eylemm09 Mrskocc İnşallah canım inşallah hiçbirimizin ki yara olmaz seninki de benimki de ♥️inşallah bu arada soganı kaynatıp ne yaptın canım
Mrskocc eylemm09 kocakarı yöntemi ama işe yaramıştı normalde köz soğanla yapılıyonuş ben uğraşmadım haşladım soğuyunca meme ucuma bir parça koydum emzirme öncesi yıkadım tabi cocuk tiksinmesin kokusundan diye .
drn5410 eylemm09 ben kızımda gümüş kapak kullanmıştım hiç dediğiniz gibi kanama çatlama problemi yaşamadım elhamdülillah tabi hassaslasiyor gogus uçları ama bende sürekli takılı idi emzirirken çıkardım sadece biriken sut kapakta duruyor ve yumuşattiğı icin kanama çatlama olmuyor göğüste gümüş kapaklar ile elhamdülillah… inşallah 2. De öyle olur
eylemm09 aslanbeyy ben 34. Haftadayım ve başladım ara ara bişeyler yapıyorum erken diye düşündüğümden düzenli yapmıyorum ama acımaya başladı o yüzden başladım ben şimdiden ve kaşınıyor çok fena bazen
Miskinim eylemm09 ben gümüş kapağı taktım kremide sürdüm Allahın izniyle yara olmafı birde sütünde gögsünü her zaman nemlendir. Emzirmeden önce gögsüne sür sütünü. Gümüş kapağınıda eksik etme
Seldahilal Daisyy000 bende krem baslamisitim 7 ayında şuan 22 günlük bebeğim var ağlaya ağlaya emziriyorum bazen oyuzden emzirmek gelmiyor içimden
Daisyy000 Seldahilal Sabredin,evet çok zor biliyorum ama yapacak bisey yok bebeğinizin sütünüze ihtiyacı var :( Eğer yara olduysa fitimi ve hametan kremi karıştırıp meme ucunuza sürün,emzirmeden önce yıkamayı unutmayın.(Genel cerrah önermişti)
eylemm09 Seldahilal ben bundan korkuyorum işte bu yüzden ne gerekiyorsa bütün önemleri almak istiyorum 😣
Ebruliates eylemm09 gümüş kapağa gerek yok ben silikon emzirme başlığı vardı ucuna peçete koydum oraya süt birikti o süt memenin nemli kalmasını sağladı 👍🤗 ikinciye hamileyim aynı yöntem devam