ykaya18 12 haftalık hamileyim, son ultrason da bebek resmen zıplıyordu, çok hareketli elleri kolları falan peki ben bunları dışardan ne zaman hissederim. Sizin nasıl oldu 🥰
abkse ykaya18 benim de 12.hafta da kıpır kıpırdı ultrasonda,19.haftada ilk tekmeyi hissettim,18 gündür de kucağımda minnoşum. Darısı size inşallah sağlıkla sıhhatle ☺️
2Princess1Mom ykaya18 İlk gebeliğimde 19. Haftada net bir şekilde hissetmiştim. Şimdi 14 haftalığız tık yok henüz 😊
Aysgl_68 ykaya18 ilk hamileliğim de 18. Haftada hissetmiştim bunda 11+5 de hissetmeye başladım şuan 14+1 oldu iki gündür nerdeyse hiç hissetmiyorum ve korkuyorum açıkçası
ykaya18 Aysgl_68 hissetmeme gibi oluyormuymuş peki, doktorunuza sordunuz mu, bende hiç tecrübe etmedim, ilk gebeliğim
Aysgl_68 ykaya18 evet oluyor ilk gebeliğim de bir gün hissetmezsem ikinci gün muhakkak hissediyordum bunda emara girmek zorunda kalmıştım ondan kaynaklı hareketlerinde bi sıkıntı mı var diye korkutuyor sadece pazartesi günü ne randevu aldım bakalım doktor ne diyecek
Aysgl_68 ykaya18 inşallah 💖 sizinde daha erken hareketleri için çünkü ilk gebeliğiniz miş umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız 🥰
Nillssunal ykaya18 ben zayıf olduğum için 16.haftada hissetmiştim daha erkende hisseden varmış tabi ama kiloluysanız bir tık daha geç hissediliyormuş . 20. Haftaya kadar yolu var 💖
Nillssunal ykaya18 bende bende habire yedim 20 kilo aldım +23 le falan doğum yaparım diye düşünüyorum. 😂