dogaa-ont 34+3 haftalık hamileyiim ağustosta doğumm çok ağrılı geçiyor sizinki nasıll hazırlıklar tamammı
Sarina98 dogaa-ont ellerim ayaklarım şişti, uyuşuyor. Kaşıntılı hemde. Artık dözemiyorum. 34+3. Aynıyız
Letubra Alparslanmom__ bende aynı haftadayım doktor bebek kanala girmemiş sen 40 41 haftayı rahat görürsün diyor. Dayanamıyorum bu sıcaklara artık. Sizin bebek kanala girmiş mi
Btlfth Sarina98 tuzsuz yemeye bol su içmeye çalışın birde bol hareket ödemden kaynaklanıyor şikayetleriniz ilk kızımda da bende öyle olmuştum tansiyonum yükselince erken doğum yapmak zorunda kaldım
Cansu__1997 Sarina98 Ben de aynı durumdayım seninleyelim ayağım şişiyor kaşıntıdan ölüyorum komple vücudum kaşınıyor doktora gittim acile özel bir test istediler O test 10 gün sonra çıkacakmış bir şeyden şüpheleniyorlarmış karaciğerde gebelik kolesterolümüne
dogaa-ont Sarina98 bizimde odamız geçen hafta geldi çamaşırları yıkadım ütüledim yerleştirdim çantamı hazırladım bitti şükğr
Hulo2105 dogaa-ont çok ağırlaştım yarın 35. Haftaya giricem. Bu gün ütü yapayım dedim 3 parça da bittim sanki taş taşıdım. Hastane çantasını yarın bitiricem bebek çok hareketli sezeryan günüm 15 ağustos ama bazen ağrım oluyor erken gelir diye de korktum. 😪
dogaa-ont Hulo2105 benimde çok ağrım oluyor normal doğum gözüküyor şimdilik o yüzden günü belli değil ama doktor ağustosun 2.haftası gelir gibi dedi
alyamm_33 Hulo2105 seninle aynıyız canım ben günü aldım Allah nasip ederse 1 Ağustos’ta erken aldırdık bebeğin kilosu idealdi senin bebeğin kaç kilo oldu
NM_mom 33+1 halsizim, bu sıcaklar beni yoruyor 😖 çamaşırları yıkadım daha ütüleyemedim bile. Ütüleyip, yerleştirip hastane çantasını hazırlamam lazım artık🥲
Meryem2121 NM_mom bende 34 haftalık hamileyim ilk gebeliğim ve sancım var normal mi değil mi anlamıyorum 1 cm de açıklık var
Sibel-k NM_mom aynı haftadayız ben bitirdim hazırlıkları her şeyi hazır sadece beşigi kaldı kurulacak.
Newmom1234 dogaa-ont 35+5 ten Ağustos annişlerine selam 🥳 Artık tontiş elli ve ayaklıyım uyuşuk gibi değil poğaça gibi olduk. Doktor magnezyum önerdi kasılmalar için ama yok yani öyle kasılma kas ağrısı filan ondan kullanmıyorum. Akşamları yürüyüşe çıkmaya çalışıyorum zorlanıyorum ama yuvarlanırım diye korkuyorum o yüzden yürüyüş iyidir 🙏🏻 hastane çantama belki bi ay önce başladım ama hala kapamadım. Kızımın odası eşyaları bitti ben son haftalar bi şey yapamam diye önceden yapıvermiştim iyi ki de öyle yapmışım bu sıcakta yerimden kalkasım yok çünkü 😢
Adsizbiri 33+4 uz cok zorlanıyorum kramplarim fazlalaştı ağrılar fazlalaştı bebekten çok da sıcaklar yoruyor sanki inşaallah sagliklica doğar bebeklerimiz çok zorrr 🤰🤰
sb17 dogaa-ont 37 haftadayız çok şükür, bizim de yeni bitti hazırlık, 1-2 eksikleri kaldı onları da halledeceğiz bu hafta inşaAllah