hunilimom Alexpressin mobil uygulaması yüklü telefonumda geçenlerde begendigin bi kaç bise oldu almak istedim her bilgiyi doldurdum ama ingilizce doldurun dedi alanı yardımcı olurmusunuz
ozgeya hunilimom türkçe karakterler kullanmadan girmelisiniz bilgilerinizi. Ç Ö Ğ ı Ş Ü yerine c o g i s u harflerini kullanarak deneyin.
Sdanrr hunilimom ben nerdeyse 1 milyarı gecik alışveriş yaptım 4 5 tanesi gelmedi sadece hepsi çok güzel. Adrese gelince mahalle yazmak yerine neighborhood yazacaksın. Mesela soylu mahallesi yerine soylu neighborhood yazacaksın
ozgeya hunilimom ben yıllardır alışveriş yapıyorum,hiçbir sorun yaşamadım.dediğim gibi yazarsanız sorunsuz geliyor☺️
hunilimom Sdanrr Bu anne bebek çantaları almak istiyorum ordan piyasa ya göre uygun siz neler aldıniz
Sdanrr hunilimom indirimliydi ben aldığımda 140 a almıştım TRY 171.11 38% İndirim | 2018 Bebek Bezi Çanta Ile USB Arayüzü, Büyük Kapasiteli Su Geçirmez Bez Torba Kitleri Mumya Analık seyahat sırt çantası Hemşirelik Çanta https://s.click.aliexpress.com/e/b1Zsn6fW
Sdanrr SibelAda sepetine eklediğin ürünün başında yuvarlak kutucuk var oraya tıklayıp seciyorsun altta satın al diyor zaten oraya girip ödemeyi gerçekleştiriyorsun