Winners Merhabalar hamileliğimin başında da boğaz enfeksiyonu oldum ilaç kullanmadan geçti ancak bir gün 38.5-39 ateşi gördüm kendiliğinden geçti ertesi günü hamileliğimi öğrendim derken 8.haftada idar yolu enfeksiyonu oldum tek kullanımlık antibiyotik verdi doktor kullandım aradan 1 hafta geçtikten sonra idarda koku ve ateşim var bu kadar hastalık geçirdim çok endişeliyim çocuğuma birşey olduysa benim yüzümden diye içim içimi yiyor böyle bir durum yaşayıp çocuğunda sorun olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Serpogrtm Winners Allahin izni ile birşey olmaz,siz tedbiri alin dediklerimi uygulayin,tabi doktorada danisin şase kullanimlik yada antibiyotik baslatir
dem34 Winners benim doktorum bana antibiyotik verdi şu an antibiyotik kullanıyorum bence siz de doktorunuzla Bir danışın ihmal etmeyin
Serpogrtm Enfeksiyon için, bol bol su için yoğurt yiyin, pamuklu iç çamaşırı kullanin nioli yagi camasirinizi utulerken damlatin, dut kürü var ben ictim faydasinida gördüm tavsiye ederim
Winners Serpogrtm Çok teşekkür ederim ilk hamileliğimde neredeyse hiç rahatsızlanmadım bu hamileliğimde daha 9 hafta oldu hastalık peşimi bırakmıyor çok endişelendim çocuğuma birşey olursa diye