Rabia98 Merhaba kızlar Tekirdağ vs gibi yerlerde denize girilebilecek sakin temiz bi yer var mı bilgisi olan gidip memnun kalan
Rabia_36 Rabia98 Tekirdağ kadınlar plajini önermem çok kalabalık ve temizlik açısından çok kötü bir yer Sarıyer tarafında plajlar var erken saatte gidilirse kimse olmuyor ve deniz harika suyun içi görünüyor hiç taş vs yok sadece kum giriş ücretli
elif475475 Rabia98 gidenler çok seviyor biz de şimdi haftaya cumartesi ev kiraladık o gün deneyimleyecegim. Ama kuzenlerim gidenler hepsi çok sevmiş ve kendi kendini temizleyen ikinci deniz diye bahsediyorlar
Gulll00 Rabia98 biz her sene tekirdag kumbagina gideriz. Gayet guzel yer canm aile tarzi herkes kendi halinde. Aksamlari da cok guzel oneririm
Gulll00 Rabia98 gunu birlikte gidilir. Evimiz var orda firsat bulunca gidiyoruz. Ama kiralamak isterseniz evler cok var apartlar falan oralarda
Rabia98 elif475475 unutmazsam haftaya cumartesiden sonra yazıp fikrini alıcam çünkü bizde konaklamayı düşünüyoruz ☺️
Hilal6969 Sarıyer de büyük liman plajı var girişi ücretli dün gittik eşim ben ve çocuğum gayet güzeldi bir bakın isterseniz Instagram’da sayfaları var
elif475475 Rabia98 olur deniz konusunda hassasım şu anda bir aylık düşük riskinden dolayı yasak aşırı heyecanlıyım ben de orda uzun uzun yüzerim ve deneyimlerimi yazarım 😁
elif475475 Rabia98 biz gecesi 3000 e iki ailelik bir yer tuttuk. Ama inanın hiç araştırmadım ben kuzenimin üst katı olsun diye sırf tuttum bir gece diye. Araştırınca belki daha güzel daha uyguna yerler de vardır.
Rabia98 elif475475 merhaba geçen hafta konuşmuştuk tatile gidecektiniz memnun kaldınız mı acaba orada deniz kestanesi çok varmış diye duydum doğru mu