Cckesra Normalde çalışan bir anne adayıyım şimdi doğum iznine ayrıldım ve eşimin ailesi sürekli gelmek istiyor bide yemekli vs ben temizliğimi vs yetiştirmeye çalışıyorum son haftalarım çünkü normalde kim olursa kalsın farketmez derdim ama annem derim bende .en iyisi bile dediğimiz altından farklı huyları çıkıyor mesela geçen haftalarda Nevşehir’e gittim eşimle ertesi gün beni arıyor haberim yoktu çok şaşırdım bende hiç gitmedim vs .ben evim barkım ayrı kimseye hesap vermek zorunda değilim dedim açıkça kırılan kırılsın o düşüncedeyim çok iyilik yaramıyor onu anladığımdan beri birazcık uzun oldu 😁
Hllbsra @“Lara_” benim kaynanam ve annem kalacak, birisinden birini ayırma yapamam ikisinin de ilk torunu olacak, kendi annemle daha rahat olurum o bı gerçek ama şimdi kaynana da hevesli o yüzden onu da kırma yapamam..
Cckesra Bi de doğumda yok ağzına bal hurma veya yok su verelim gibi saçma şeyler çıktı ortaya bende tavır yaptım açıkça söyledim benim çocuğuma kimse bişey vermeyecek sadece anne sütü yoksa boşzuluruz konuşmam diye allahtan eşim destekçim bu konuda sanşlıyım birazcık içimi dökesim varmış senin posta denk geldi 😁
Melekozkan41 Lara_ ben 22 ay önce doğum yaptım ve kendi annemle eşimi istedim yanımda onlar kaldı iyikide onlar kalmıştı kaynanamı vs istemedim rahat edemem sezeryan oldum hep kan kan çok utanirdim
Kubraalp67 Annem kalacak ama eşim ben de kalmak istiyorum rahat edemem seni bırakıp eve gelmeye dedi bilmiyorum belki de annemle kalırlar hastanede. Kayınvalidem sen kendini annenin yanında daha rahat hissedersin biraz kendini toparla biz sonra görmeye geliriz dedi bende anlayışı için teşekkür ettim zaten de istemezdim çünkü kayınbabam da gelecekti evde erkek istemiyorum eşimden başka rahat edemem.
Umutmirzainci Lara_ annem refakatçi olacak ama kv de de gelecek hatta yaşlısın bişey yapamazsın gelme dememe rağmen olur mu geleceğim dedi İstemiyorum açıkçası 🤦🏻♀️ şortla mini elbise ile geziyorum onla nasıl olacak bilmiyorum
tugcemom_ Eşim kesin kalacak ama gün içinde kardeşim annem kayınvalidemde olur. Gece eşimle tek yapamazsak annemi de çağırırız diye düşündük
Lara_ yeni-annelik annen kalsın tabi canım, kim ne dersin inadın inat annen kalsın. Benimkiler de az kaynanam kalmaya yanaşıyor. Ama hiçbir zaman bana faydaları olmadı, en mutlu anımda da yanımda kalsın istemem, anne yeterlidir. ☺️❤️
Zafse Lara_ canım sadece eşim kaldı ki sezeryandim görümcem vs tam aksine gelmesini ziyaret etmesini bile istemedim daha ziyade foto çekilmek vs için ordalar seni düşünen aşırı az insan oluyo açıkçası ben bunu çok hissettim ablamda vardı bu kafilede açıkçası..eşimle bu süreci gayet güzel elbet sezeryan gereği zor yanlar olsada atlattik çok şükür yine olsa asla hiç tereddütsüz eşim derim not:annem rahmetli oldu eğer ki hayatta olsaydı hiç şüphesiz annem derdim bu yüzden sen nasıl rahat ediceksen öyle yap canım kimseyi onemseme ve tabiki anne ve eş gibi kimse olamaz rahat hissedecegin 💞
Fundaaaaa Lara_ hastane de annem ve kocam olacak yanımda 🫠 eve döndüğümde de 15 gün kadar yine eşim olacak yanında da kayınvalidem kalacak annem çalışıyor pazartesi cuma kaynanam haftasonu annem oluyor 🫠 kayınvalidemle aramız iyidir çünkü saolsun kendisi hiç kaynanalık yapmadı kızı gibi davrandı hep 7 senedir. gelmez pek mesela ona göre o bana gelirse ben hizmet etmek zorunda kalacağım için gelmiyor siz bana gelin iki çocukla kafan rahat etsin ben yaparım herşeyi elim kolum tutuyor çok şükür der her zaman. Yazları yazlıkta hep beraber oluruz ne yemeğe karıştırır ne ev işine sen git yat al çocukları çık dışarı evde yapıyorsun zaten bırak burda yapma diyor. Maddi manevi büyük destekçimiz. İki oğlu var ikisinin de önüne beni koydu saolsun 🥹 2 bebeğim var Buda 3. Sağlıkla gelsin inşallah ev işini yapar yemeği yapar bebekle bana tek kelime karışmaz ben birşey sormadığım sürece fikrini dahi beyan etmez. Bende ondan annem yada kaynanam arasında bir fark olmadığı için hangisi müsaitse dönüşümlü geliyorlar.
SSenaa123 2Princess1Mom ne güzel bişey ablaya sahip olmak benim kız kardeşim olmadığı için kuzenim kalmıştı ama çok isterdim ablam yada kardeşim olsun o kalsın yanımda diye 😐
Mervecvk94 Lara_ valla Allah bozmasın kaynanam da annem kadar ilgilenecek biri. Sağolsun hemileliğim boyunca destek oldu hakkını ödeyemem. İkisi de olur bana ama eşim kalır heralde.
Dilan3462 yeni-annelik yemin ederim dejavu oldum birebir yaşadım sakın taviz verme . Hamileyken torunu değildi doğdu torunu oldu . Benim doğum ani oldu annem memleketteydi kız kardeşim kalacak dedim acemi olabilir ama beni benim canımdan kanımdan olan anlar . O yüzden sakın taviz vermeyin anca böyle zamanda ortalığı karıştırırlar
susaMom_ Lara_ Ben annemle girdim ama spontane gelişen bir durumdu eşin mi annen mi diye sordular eşim sancilarima bile dayanamayıp kapı önünde ağlamaya çıkıyordu kaynanamdan da çekindim o yüzden annemle girdim
Sinemm65 Lara_ benim doğumumda eşimle görümcem kaldı yanımda. Görümcem sağolsun ablam gibidir çok yardımcı oldu başkası yapamazdı onun yaptıklarını.
Evinim Lara_ Malesef benım yanımda hıc kımse olmayacak yurt dışında kaldığım ıcın kımsem yok üstelik 18 aylık kızımı arkamdan bırakıp doğuma görecem benı en çok üzen o😔
Berivanturan Lara_ ilk doğumumda kız kardeşim bir hafta öncesinde geldi doğuda beraber gittik doğuma kadar eşim yakın arkadasım zaten onun hastanesıydı eşim beraberık annemde tam doğumdan çıktığımda karsımdaydı ben izmir’de annemler manisa’da yasıyor o gece hazırşıklar ıcın eve gitti gelen gidenler olacak dıye 10 gün kaldı geri gitti..bu seferki doğumu mu annemin sehrınde yapıcam inşalalh o zaman kım kalır bilmiyorum halam kız kardeşlerim kuzenım annem hepsi kalmak isteyecek, artık aralarında karar verirler 😊