irem25 Kızlar selaamm, bebek bakım örtüsü olarak marketten hiç alışveriş yaptınız mı, hangi markanınkini önerirsiniz
Rabiul irem25 Hepsiburada dan sleepy aldım indirim vardı bide indirim kuponum vardı çok uyguna aldım , Migros’un veya e bebeğin alacağım bittiği zaman
BabyAta irem25 e bebeginkini kullanıyorum çok memnunum baya büyük ben ikiye bölüyorum daha avantajlı oluyor
irem25 Rabiul migrosunkini iyi diye duydum da bu sleepy, baby me falan daha mı kullanışlıdır acaba diye düşündüm
Rabiul irem25 aynı işlemi görüyor sonuçta diğerlerini bilmiyorum ama sleppy gayet kaliteli beğendim fiyatlar şuan nasıl bilmiyorum 3 paket almıştım ben 1 tanesi bitmek üzere 8 gün önce doğum yaptım değiştirirken kaka yada çiş gelmezse hemen atmıyorum katlayıp tekrar kullanıyorum 2 günde 1 değiştiriyorum
BabyAta Rabiul valla ben bir hafta falan kullanıyorum kaka veya çiş gelmezse temizse tabi ki 2 günde atmayın yazık. Bide e bebeğin ki çok büyük ikiye bölüyorum çok avantajlı oluyor.
Rabiul BabyAta kusuyor canım bazı bölgeleri kusmuklu oluyor koku yapmaması için atıyorum e bebeğinkije bakarım sleppy çok büyük değil iadeal boyutta 2 boyutu var ama e bebeğin hangisini aldınız acaba