Pelinaltnl 13+1 ile yola devam sıcaklar yüzünden tamamen bunalmış ve surekli mide bulantisiyla geçiriyorum
Beyzakeles 38songul hicbir fikrim yok ama ilk oğlumda da kontrole gittim enfeksiyon var diye antibiyotik verdi akşamına kullanmadan doğum yaptım bir sorun olmamıştı
YesimAykut Ummuhanyeslova 16+1 benim de bel ağrım oluyor inşallah geçer biran önce canım🙏 ağrı kesici de içemiyoruz
fairytale_ M-Urass_Mom kalp atışı dinletmek bebeğe zararlı oluyormuş ayda 1 kere tercıh edıyorum doktorum özel olmasına rağmen devletede gittim kac defa orasıda aynı şeyi söyledi utrason değil ama kalp atısı dınletme zararlıymıs
taze-anneady Sbhakcnn 35+6 aşırı ödem şişkinlik yorgunluk… 😅🥲 Allah tüm hamilelere yardım etsin Bu sıcaklar bizi bitirdi klimanın yanından ayrılmıyoruz 24 saat kesintisiz. Sizin nasıl gidiyor😊🌸
basakc36 Beyzakeles Geçmiş olsun benimde öyle lökosit 754 de çıkmıştı antibiyotik iğne kullandım şükür düştü doktorunuz ne diyor bu duruma.Ekstra olarak bol su içmemi önerdi
Beyzakeles basakc36 doktorum idrar kültürü istedi üreme olmuş ama henüz kendisine sonucu gösteremedim
Seymaduman basakc36 yuksek tansiyon suan ilac iciyorum tansiyon icin.. bas agrisi ve goz kararmasi yasadim onlar cok sukur gecti ve idrarda protein kacaga
HlionY Sbhakcnn 35+2 haftalık 2633 gr muayeneden dönüyoruz tek sorunumuz normal istiyorduk ama dönememiş haylan inşallah döner diyip bekliyoruz bakalım ❤️🩷🩷