Patito__ minkmom_25 sifirlandimi baktinizmi bnmde kanamalarim oldu adet gibi ama sonra tekrr yukseldi oyuzden dususten sonra sifirlanana kdr kan vermek lazım Keske olmasaydi ama kimyasal dis gebelign yannda hic bisy bunada şükür cnm snn adina
minkmom_25 Patito__ benim değerler minimaldi yükseldi ama hemen iğne yapmadılar sonraki hafta 72 den 66 ya düştü sonraki hafta 52 oldu sonra tekrar kürtajdan sonra on gün sonra leke ve kanama oldu ve bu hafta şükür 14 e düşmüş. Haftaya tekrar kontrolüm var
Patito__ Lolli bnmki dis gebelikmis dusuk yaptin dediler ama bir hafta sonra tekrr verdim kan yukselise gecmis tekrr ve igne oldm
Patito__ minkmom_25 ozaman dis gebelik degildir buuuk ihtimal normal dusuktur Cunku bende kurtaj oldum deger dusmeyince dis gebelik dediler igne oldum
minkmom_25 Patito__ benim de değer düşmedi kürtajdan sonra 72 ye yükseldi ama iğne yapmadılar bir hafta sonra 66 oldu bir hafta sonra 52 bir hafta sonra 14 ve bir hafta sonra 3. Umarım tekrar kan vermem. İki aydır mahvoldum