BusraNurAnne mom02636 biz bebegimize bisey olacak diye su bile icerken 2 kez dusunuyoruz yaptiklarina bak
Nursen21 mom02636 ben olsaydım şikayet ederdim Bu çok ciddi birşey ilk değilseniz sonda olmayacaksınız İki kurul para için insanların hayatlarını tehlikeye attıkları için bunun bedelini ödemeli 😡
Heyzil mom02636 şaka gibi şikayet edilmeli nasıl bir kanunsuzluk bide mantarınız var. Ben o eczacıyı kesin basar yapmadığımı bırakmazdım çok sinirlendim. Aslında çok sakin bir insanım 😁ama bu olay beni çıldırttı
Heyzil mom02636 nasıl bela alırsın kimse etmediğinden yapıyorlar zaten aslında binlere cimere bile yazsanız olur.
Anacsevgidolumelek mom02636 gerekli yerlere eczacilar odasina bimere artik nereye gerekiyorsa o eczaneyi ve satan elemani sikayet etmeniz gerekiyor nasil boyle hassas bir konuda dikkatsiz davranabilir nasil insan sagligini hiçe sayar bu ne hadsizlik... yazik gunah yaaa iki kurus fazla kazanacaklar diye insanlarin sagliklariyla oynuyorlar. Ya karnindaki sabiye zarar verseydi? Allah korumus gercekten.
mom02636 Anacsevgidolumelek kesinlikle bide hamile olduğumu Söylediğim satması gerçekten vicdan yoksunu bi insanmış birde anne o kişi düşünün cimere şikayette bulundum dün
Anacsevgidolumelek mom02636 az bile aslinda yaa bir bilse icimizdeki endiseleri gordugumuz kabuslari acir aslinda da boyle dusuncesizler iste maalesef :(
Fsiper mom02636 iyi ki doktora gitmişsiniz.şikayet edin bence eczaneyi. Bana da doktor bulantılarım için serum vermişti serumun içine katmak için ampul olarak metpamid ve vitamin vermiş. Bulantım için de zofer yazmış.Ben kontrol etmedim reçeteyi. Doktorun muayenehanesine en yakın eczaneye girdim. İlk defa gittiğim yerdi. Eczane serum hiç vermedi ampul ilaçları hap şeklinde verip zofer yerine de antibiyotik vermiş. Eşim doktor ona söyledim antibiyotikten bahsetmemişti doktor diye. O fark etti yanlışlık olduğunu. İnsan kime güveneceğini şaşırıyor artık.
mom02636 Fsiper yaa gerçekten güvenemiyoruz artık iyiki fark etmişsiniz allah korumuş, şikayette bulundum bakalım insallah gereken yapılır
Seda5892 mom02636 bana SGK dan reçetem mesaj olarak geliyor doktorun hangi ilacı yazdığı görünüyor enfeksiyondan dolayı doktorum monurol almamı istedi reçeteyle eşim gitti aldı bi baktım doktorun dediği ilaç değil eşim hemen geri götürdü ilacı devlet karşılamıyormuş o yüzden o ilacı vermiş hayır insan bir söyler alıp almamak bizi ilgilendirir ona neyse bahsettiğim olay bir kaç saat önce oldu