Bahariko annembebegim canım sağol cevap verdiğin için. Bir kızım var Rabbimin gücüne gitmesin insan her 2 meyveden tatmak istiyor. Yine de öncelikle sağlıklı olsun tabii ki. Allah’ım sağlıklı evlatlar versin
Gul_1704 Bahariko vallaha çok haklısın ikisinide istiyor insan kizlar bize erkekler esimize arkadaş olsun diye gerçekten
annembebegim Bahariko ayy çok sevindim çok şanslısınız Rabbim sağlıklı versin 🥰 Bence siz gönül rahatlığıyla oğlunuzu bekleyin. Her bebek ramzide böyle net çıkmıyor sizinki ben oğlanım diye bağırıyor 💙
annembebegim Gul_1704 ben sizin bebekte kararsız kalabilirdim yine de yüzde yüz kız diyemiyorum ama aynı sizinki gibi gördüğüm iki ultrason kız çıkmıştı oradan tahmin yürüttüm. Tabi Rabbim neyi daha çok istiyorsanız onu versin size ❤️
annembebegim [silindi] bu ultrasona benzeyen nerdeyse aynısı gördüm iki kişide, onların kız olacağı kesinleşti o yüzden buna kız dedim 😊
Egeliiii [silindi] nerdeyse hepsi yanılıyor ya benim herşeye göre kız çıkıyor ama doktor erkek dedi ben de bi umut kızdır diye bekliyorum 😂
[silindi] Egeliiii doktordan da iyi bilecek değiller ya 😅 bana dediler ki doğum tarihiniz kesin doğruysa bu test doğru kızınız olacak dediler 😅 Doğum tarihim kesin doğru siz de baktırsanıza Mansur’a diye bi kullanıcı genelde herkesi bildi
Bahariko annembebegim Sağolun çok teşekkür ediyorum. Dediğim gibi bunlar sadece tahmin, Allah’ın dediği olur. Tabii inşallah sizin dediğiniz gibi olur🥰🥰🥰