Cansu2018 Kizlarr sabahtan beri televizyon karsisinda uzaniyorum. İlk gebeligim. 7.haftadayim.Ev isleri oylece bekliyor. Bu bebisler sizi de gelmeden tembellige alistiriyor muu? Yoksaa dogunca cok yaramaz olacaklari icin simdiden dinlendiriyorlar mii 🤨😁
ZbeydeCandanMlk Cansu2018 bende öyle aynısı ama tv nin başında olmamın sebebi afrin harekatı rabbim askerlerimizi korusun
MinikMucize Cansu2018 ben 14 haftaligim hala aynıyım elime bi süpürge almisligim yok ya eşim ya da ablalarım yapiyo temizligimi ben sadece çamaşır asip Katlıyorum 😄😄
Minikfasulye Cansu2018 6. Haftada basladi tembellik 😂 arada bi enerjik olmm sadece bebisin odasi icin orayi temzliyorum esyalarini duzgnce koyuyorum sonra geri yatis 😂 gercekden is yapasm gelmiyo evde 😑
Estur Cansu2018 ayynennn öyle canım bende 7 haftalığım ve hep yan gelip yatıyorum. Bu zamanların tadını çıkar diyorlar 😂
SelinKutluErdoan Ben ilk 3 ay uyudum🙂 eşimle aynı evde görüşemiyorduk düşünün 🙂 sonra sonra geçiyor. Ama şimdi 6.ayıma girdim öğlen 11-12 den önce kalkamıyorum gene geliyor heralde 🙂)
Obsesifk İnsanlara diyorsunuzda anlamıyorlar şuan kalbim iki insan için çalışıyor daha önce normal bi şekilde çıktığım merdiven şimdi çıkınca maraton koşmuş gibi oluyorum kalbim öyle bir atıyor ki bünye çok çabuk yoruluyor kolay mı 🙃
Obsesifk Cansu2018 kendileride doğurmuş ya sorsan ilk ne zaman hareket etti hissettin dite hatırlamaz çektiği ağrışarı nasıl hatırlasın
Cucu Aynen bendede halsizlik var 6 haftalık hamileyim ama migde bulantıları yüzünden yemege hasret kaldım yesemde çıkarıyorum ne olucak böyle bilmiyorum 🙄