Merhaba hanımlar iki arada derede kaldığım bir konudayım yine size danışmak sizin fikirlerinizi almak istedim, çok bildiğim sevdiğim doktorum var son aya geldim kist ameliyatımı ilk sezaryeni mi de kendisi yaptı çok memnun kaldım ilgisinden alakadarından olsun ilk gittiğim de özel bir hastane de görev yapıyordu doğumumdan sonra kendine klinik açtı ordan devam etti ikinci hamileliğimde de takibe ona gittim hep medar hastanesin de doğum yapıyordu fiyat olarak 23 dedi en başından beri ona göre kendimi ayarladım köşeye para koydum bugün durum güncellemesi yapmış hastane değişikliği yaptığı için fiyatında artış olmuş 28 bin güncel fiyatı sezaryenin bende kendimi ona göre ayarlamıştım ev falan aldık biraz sıkışığız anlayacağın bakınca 5 k çok fazla para değil ama toplu olarak çok geliyor gözüme şöyle bir şeyde arada kaldım son 1 aydan az kaldı doğuma 35 haftaya gireceğim özel bir hastane var ilk sezaryeni orda yaptım memnunda kaldım doktorum oradaydı önce 18 binmiş doğum fiyatı 10 k fark var anlayacağınız ama kendi doktorumu da çok seviyorum ne yapacağım arasında çok kararsız kaldım size de sormak istedim siz bu durumda ne yapardınız daha uygun bir fiyata başka hastaneye mi giderdiniz yoksa 1 ay kaldı sürekli güvendiğim ettiğim bir doktorum var para sorun değil diyerek onda mı devam ederdiniz?