Merhaba kızlar, ben 02.07.2024 doğum yaptım.Ve şu an zaman buldum hikayemi anlatmak için, öncelikle şunu söylemek isterim ki hamilelik döneminde en önemli şey doğru doktor seçmek, ben 24 haftama kadar Bursa Doruk Nilüfer hastanesine gidiyordum, tam bi rezalet, şans eseri 24 haftamda başka doktor buldum, forumdaki tavsiyeler üzerine Ayşegül İltaç Akkurt doktorumla tanıştım, Allaha ne kadar teşekkür etsem az, onun sayesinde rüya gibi bi gebeliğim oldu, kendisi de eşi de efsane ekipler. Ben sonuna kadar normal doğum planlıyordum, ama son hafta içime deli korku girdi vazgeçmek üzereydim, sonra açılma olmadı ve bebişin suyu azalınca zaten riske atmak istemedik ne ben ne doktorum, 02.07 sezeryan doğum yaptım, doğum Pembe Mavi hastanesinde gerçekleştirildi, hep zaten biliyordum doktorum efsane biri ama o ameliyathanedeki desteği, o an ona sarılıp ağlayasım geldi, sanki öz ablan gibi, hemen zaten epidural anestezi yaptılar, ve ameliyat anında başladı, 5 dakika sonra kızımın sesini duydum, ondan sonra ameliyat tahmini 20 dakika sürdü, dikişleri attılar odaya sevk ettiler, doktorum da akşama yanıma geldi tüm yapmam gerekenleri anlattı, sabahsı zaten taburcu olduk, ve 7. gün ben artık ağrı kesicisiz idare etmeye başladım, ağrılar vardı ama çok hafif.
Yani kızlar doğru doktor seçtiğinizde en fazla 7 güne eskisi gibi olacaksınız, bu benim tecrübem, her hangi bir sorunuz olursa yanıtlamaya hazırım