YesimAykut Kızlar 16 haftalık olduk ama usg de 17+3 çıktı bebeğim, kilosu 190 gr dedi doktor, benim kilomda düşüş var ama, sizce iyi mi sizin bebişlerin kilosu ne kadar ve kaç haftalık 🙏
12moom YesimAykut canım sanki biraz az gibi bol bol muz ye avokado ye süt iç ceviz findik bunlar çok kilo aldırıyor bebege
lidyamom YesimAykut Doktorunuz bir sorun görse zaten söylerdi merak etmeyin burdaki çok bilmiş bazı kişilerin olumsuz yorumlarını dikkate alıp canınızı sıkmayın boşa :)) daha önünüzde uzuun zaman var kimi zaman hafta olarak önde gidip kimi hafta da 1-2 hafta geriye düşebiliyorlar önemli olan sağlıklı olması
Ayseince12 YesimAykut 17+0 172 gr kilosu haftasına göre gayet iyi dedi bana dün bence korkacak bişey yok kötü bişey olsa Doktorunuz söylerdi zaten
YesimAykut 12moom anladım canım ben hiç kilo almadım ama bebeğin kilosu ortalama gibi geldi bana, senin bebeğin kaç kilosu ve kaç haftalıksın, aslında bol proteinli beslenmeye çalışıyorum
12moom YesimAykut ben 24.haftamda kontrole gittiğimde bana 682gr demişti şuan 28 . Haftamdayim ağustosta kontrol var kiloda önemli fakat sağlıklı olmaları daha mühim inşallah bebislerimiz haftalarina göre kiloları iyi olur sağlıklı olurlar❤️🤲
YesimAykut 12moom inşallah canım, benim ilk bebeğim gelişme geriliği oldu o yüzden endişeliyim, maşallah seninki büyükmüş inşallah o haftalara geliriz🙏🌸🤗
YesimAykut Cimenn1223 anladım canım teşekkür ederim benzer o zaman, doktorum pek konuşmadı cinsiyeti bile erkek mi dedim bakmadım ona dedi karnıma bakarken hem de 🤗 neyseki özelde de gidiyorum ama özelde de kilosunu söylememişti 🤗
YesimAykut Cimenn1223 canım ben tekme de hissediyorum arada böyle pıt pıt🙂 sen hissediyomusun, gerçi kiloya da bağlıymış ama🤗
Cimenn1223 YesimAykut sorun görülse bu hafta da şu kdr kilo almasi gerekirdi haftasina göre kilosu az derdi endişelenme bu haftalarda kilo takibinin de önemi yok ztn gramlik bebeler tamamen kilo alımına geçsinler doktorun sana bunu belirtir
Cimenn1223 YesimAykut evet kuzum bende hissediyorm dışardan belli olmaz ama içerde rahmime dogru vuruyor icimde kayiyor bazen tekmeleri derinden geliyor
YesimAykut Cimenn1223 ay ya çok güzel bi his eminim ben de 18 haftayı geçince daha net hissederim hele 20li haftalarda bebek hiç durmuyormuş 🥰
YesimAykut lidyamom çok teşekkür ederim canım🥰🥰 diğer gebeliğim kötü geçti de 19 haftada ayrıntılı usg girdim hiç bişeyi yoktu 21.haftada tamamen suyu bitmiş kaybettim, telaşlıyım o yüzden🤗 umarım iyi gider bu sefer 🙏🥰 hepimizin bebişleri iyi olsun🤗
Cimenn1223 YesimAykut 20 den sonra dışardan belli olur 27 arasi cok aktif haraket etmeye başlarlar haraket düzensizligi de görülür kuzum
lidyamom YesimAykut inşallah bu sefer sorunsuz geçirip sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸☺️ benim bebeğimde de gelişim geriliği var kilosu 2 hafta geriden 36. Haftadayım ama sadece sağlıklı olsun yeter diyorum başka sorun yok zaten şükür, inşallah sağlıkla kucaklarız 😊
Hanzde lidyamom canım bende 24 haftadayım bugun doktor karın çevresi 2 hafta geriden geliyor dedi canım cok sıkıldı
Zeyciikk @YesimAykut 16ncı haftadaki ultrason fotoğrafımıza baktım şimdi bizim bebiş 142 grammış o haftada🫠 sizin bebişin kilosu gayet iyi çıkmış zaten önden de gidiyormuş hiç endişelenmeyin bence🤍
YesimAykut Zeyciikk benim bebek hep önden gidiyordu yani aslında 17+3 190 gr diye değerlendirmek daha iyi olur gibi, mesela adetten 6 gün önce 183 gelmişti beta hcg muhtemelen adetten hemen sonra gebelik oluşmuş🤗 senin bebişin de kilosu iyiymiş🤗 bakalım yenisi kaç çıkacak🤗
sacmalamakizim YesimAykut Bence gayet normal gram olarak, ben 14 haftalıkken gittim 100 gramdı doktor normal demişti, haftaya yine gidicem inşallah iyidir, içimde bazen sıkıntı oluyor bu aralar hiç hareket etmiyor, 15 iken gayet hissediyordum. 😢