Kızlar 2. Doğum olcak erken dogucak ciğer geliştirici yapıldı Özel takipliyim ama doktorum ne epidurali onaylıyor ne sezeryani ilkini özelde doğurdum bunuda öyle istedik ama özelde dogurursam maddi anlamada cok sikisicaz 20 bin en az şuan fiyatlar en son özelde kontrol oldum 3 hafta önce bana 23 temmuza randevu verdi bundan 2 ay öncede Zeynep Kamil hastanesi ne randevu almıştım belki develtte dogururum diye ordada kötü muamele görünce dedim evde sancı çekerim devlette doğururum yakın bı hastanede bu şekilde düşündük dün hafif sancilandim 3 gündür kasılmalar başladı şuan 35. Hafta ilk kiximida 34 TE doğurmuştum dün biraz kasılmalar siddetlendi dedimki bı gidelim baksınlar belki çocuk kötüdür hani bişey varsa bileyim ona göre sancı evde cekilcekse evde çekerim ama risk varsa yatarım hastaneye dün gittik acilden girdim hele yolda zaten dogurcam sandım daha girer girmez başladılar buraya niye geldin demeye özele niye gitmedin bende yalandan doktorum tatilde hafif sancım var geldim dedim çatala cik geliuorum dedi çıktım bide kızlar şuan ben çok kotu pişik olmuşum geçmiyor ne yaptıysam iç çamaşırı bile giyemiyorum canım acıyor neyse çıktım alttan baktı swn niye oisiksin diye kızıyor tövbe Yarabbi dedim kasap et derdinde koyun can derdinde yani konumuz pişik mi Cidden acilmam varmı diyorum cevap vermedi gitti geç çocuğa bakcaz diyor çok sınırlıydı yani benim ne suçun var ben naptın ona bide Suriyeli dolu içerde biri var suni vermisler heralde çığlık çığlığa çok kötü oldum dwdim Allahım ben burdan kaçmam lazım bu nasıl muamele ultrasona geçtim bekliyorum yarım saat gelemdi 2 gebelik üst üste geldiği için ilkinden kalan kilomda var ama 84 kiloyum şuan sadece göbek var bana diyorki swn niye bu kadar siskosun göbeğini kaldır 2 Şi pespeesw geldi kilo veremedim dedim niye pesepesw yaparsınız ki anlamıyorum dedi suratıma bakmıyor tersliyir boş boş çok sinir oldum dedim yani şimdi ben burda cingar çıkarsam ağzıma geleni saydam doktora hakaret diye ortalık kavurrlur suriyeliye verilen değerin yarışı verilmedi nts ye gec dedi bana diyorki bağla aleti lan ben nasıl Bağlum bilmiom etmiyom hangi noktaya koyulur yapmaya çalıştım beceremedim kalp atışı pek net değildi gelmiş diyorki kilolusun nts durmuyor kız bı kötü oldum aglicaktim nerdeyse yarım saat sürdü bana hadi sen çık git diyor la benim neyim var sancım varmı ne var çocuk naisl bı söylesene ben niye geldim buraya yani oylesinemi geldim gecenin bı yarisi eşim sbaah ise gidicek malmiydim geldim bidakine özeline gidersin dedi ben aldım cevabı çıktık gittim başladım ağlamaya ben devlette dogurmam diye eşimde çok üzüldü sancı çeken kadının sesini duymuş beni aratmis içeriyi karım gelsin diye yalandan hani doktoru geldi gibisinden bı gittim eşim bembeyaz o kadın oldumu diyor deidm sen deki duydun kadına gidip gidip bağırdılar kes sesini yeter artık doğur diye o kadar uzuldummu yani o kadın ne halde Allah bilir bide azarliyolar eşim dedi tamm özelde dogurueaun diye inanın Lara umrumda değil insanlık yok gelene gidene saydiriyolar şuan açılma varmı yokmu ne olcak hiç bişey bilmiyorum boş boşuna gittik gibi oldu bide strese girdim gider gitmez gece sinirden uyuyamadım çok moralim bozuk yani normal insan muamelesi görmek için napmak lazım bilmiyorum k.b uzun olabilir