Aycanby Kızlar 2. Gebelik sezeryan olucam 29+4 olduk tahmini doktor ne zaman doğum gününü konusur normal doğum olsaydı 1 ekime denk geliyor ama sezeryan olduğu için sizce ne zamana gün verir
Hamide_00 Aycanby canım benim ki direk Sezeryan olduğu için 38.hafta da gününü vermişti doktorum kilosu da gelişimi de iyi olduğu için sana da öyle bakar bebekte bi sıkıntı yoksa sende beklemek istemezsen gün verir hemen
Aycanby momofmychildren doktor 1 ay sonra gel dedi aklım çok karıştı normalde nst ye sokmaları lazım 1 ay cok geç değil mi 4 hafta sonra 34 haftalık olucam
Aycanby Hamide_00 38. Haftada ne zamana gün verdi yani 39. Haftaya mı yoksa 38. Haftada mı aldılar bebişi
Tugbacim34 @Aycanby haftanız çok erken bu haftada nst ye sokmaz. Ben 32 de girdim ama ağrım vardı. Günü de 36 da vereceğini söylemişti ama her hastahane aynı değil
Aycanby Tugbacim34 bu haftalarda demedim canım benim 29+4 üm bana doktor 1 ay sonra gel dedi hesaplıyorum 34 haftalık olduğumda Bi daha gidicem o zamana nst için geç değil mi diye sordum ☺️
Mervealya1992 Aycanby hayır niye gec olsun normel sezeryansa zatwn 36da soksa hatta 37de soksa bıle yeter hıc sokmayan bıle var
Tugbacim34 @Aycanby yok geç olmaz. Ama ağrım var deyip gidersen direkt nst ye alır. Zaten bu haftadan sonra ağrın olabilir dikkat et. Bir ay beklemek zorunda değilsin zaten 15 gün sonra tekrar git