Nilaysali serenaygobul81 4 tane hamileliğimde ilki 16. Hafta 2. 23 haftalıkken son iki hamileliğimide nipt test sayesinde 10 haftalık ve 12 haftalık ögrendim
Umutbebegi serenaygobul81 Bende 12 haftalikken oglum olacağını öğrendim. 16 haftalikken kontrol için baska bir doktora gittim. Kiz olabilir dedi. Detayli ultrasony bekliyoruz emin olmak için 🌸
Eceninanne serenaygobul81 oglumda 9. Haftada tahmin de bulunmasını istedim özelde oldgu ıcın kırmadı doktorum erkek buyuk ihtimalle dedı. İlk kızımda 12. Haftada ogrendım. Sımdı 3. Ye hamıleyım kız oldgunu anladım zaten 15 te de koz demıstı doktorum. Yanılmamısım yanı.
Merve-metin Nurten_55 evet ondan şaşırdım 10 haftalıkken öğrendim deyince internette de baktım 12.haftadan sonra belli oluyormuş öyle yazıyor çevremde de aynı şekilde erkekse eğer 12.haftada gösteriyormuş kızsa eğer daha geç gösteriyormuş
btlbsr serenaygobul81 ilkini 11.haftada (erkek) ikincisini 12.haftada (kız) öğrendim. İkiside hiç değişmedi net göstermişlerdi.
daimagulumse- serenaygobul81 ben o haftalarda detayşı ultrasonda öğrenmiştim oğlumu da kızımı da… %90 ihtimalle dendi tabii ama tuttu
Strawberry48 Nurtanesi89 trizoöi dediğimiz down sendromu gibi durumları erken öğrenmeyi sağlayan bir kan testi yurt dışında bakılıyor Türkiye’de de Osmangazi üniversitesi yapıyor demişlerdi…
Canlarrr serenaygobul81 ilk gebeliğimi 11. Haftada simdikini 14. Haftada öğrendim doktorlar hiç yanılmadı