-Eda myangelson Ya inanın ağrının şiddetini tahmin edemiyorum dayanılmaz bir ağrı değil ama gebeliğimden beri ilk defa böyle oldum. Acilde ne gibi bir şey yapabilirler acaba
myangelson -Eda şiddetli ağrı, dayanilmayacak bir ağrı veya kanama lekelenme varsa doktora gidilmeli. Bunlar yoksa normal sayiliyormus doktorum öyle diyordu
myangelson -Eda enfeksiyon falan olmuş olabilir bol su içmeyi de ihmal etmeyin. Acilde kan idrar tahlili yapılabilir belki
fairytale_ -Eda acil birşey yapmıyor canım imkanın varsa özele git ama bel ağrısı karın ağrısı cok normal benim cok sancım vardı gıttım doktorum kan gelmediyse sorun olmaz dedı rahım buyudugu ıcın agrı olmadı cok normal
-Eda myangelson kan ve idrar aldılar. Serum takıldı. Sonuçlar normal çıktı ama doktor idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik yazmış onu almadım.
myangelson -Eda niye almadınız? Bir sorun yoksa ilaç yazmazdi diye düşünüyorum. Enfeksiyon daha tehlikeli varsa eğer
-Eda myangelson sonuçların temiz dedi enfeksiyon yok dedi ama eczacı ağır bir ilaç dedi oda sonuçlara baktı idrarımda hiç değer yüksekliği düşüklüğü yok.
-Eda myangelson Bir şey sormak istiyorum doktordan geldikten sonra diş ağrısından yanağım davul gibi oldu napıcam bilmiyorum daha 9+4 günlük hamileyim