Leora Hilalkula1215 ben buna göre yapmıyorum canım. Doğum tarihi saati yeri ve bebeğin olduğunu düşündüğün gün son adet tarihi ve kaç gün sürdüğü ve şıanki bulunduğun şehir önemli :) ayrıca doğum saatin 10 dk bile yanlışsa cevap yablış çıkabilir astroloji haritasından bakıyorum çünkü
Leora [silindi] evet Şuan bulunduğun şehir be doğum saatin kesin olması lazım 10 dk bile kayma yapıyor listede kendimde denediğim için hep aylar cinsiyetler kaydı mesela
Ezginur1989 Leora merhaba cinsiyet tahmini için hangi bilgileri vermem gerekiyor. Doğum tarihim 30.11.1989 doğum saatim 23.00, son adet tarihim 10.07.2024, Ankara Mamakta yaşıyorum.
Leora Ezginur1989 eğer ovulasyon temmuz ayında ise yani yüksek yumurtlamanın olduğu tarih temmuz ayında ise erkek gösteriyor :) büyük ihtimal temmuzdur ye düşünüyorum
Leora Ezginur1989 eğer kız istiyorsanız ağustos ayını değerlendirin ve ayın dişi burçlarda olduğu günleri
user__ezgi Leora merhabalar bana da bakabulir misiniz dogum gunum 13.10.1997 son adet tarihi 07.05.2024 dogum saati sabah 11:15 dogum ve hamile kalinan sehir izmir🙏🏻
Ezginur1989 Leora evet kız istiyorum ayın dişi burçta olduğu günü nasıl anlayabilirim. Tabi temmuzda olmadıysa 😂
Leora Ezginur1989 genelde önemsiz ovulasuoma göre biliyor eğer doğum saati kesinse. Ama ilişkinin olduğu tarihlerde ayın burçları da önemli
Ezginur1989 Leora doğum saatim kesin. İlişki tarihlerim 21.07,,23.07,,28.07,, benim bakabileceğim bir yer var ise sizi yormak istemem 😇
Leora Ezginur1989 21.07 de ay eril burçta erkek olma olasılığı yüksek ama diğerlerinde dişil burçtaymış fakat yumurtlamanın yüksek olduğu tarihe yakın olan tutmuştur buradan anlayabilirsiniz :)
Leora Ezginur1989 astrology Master indirip günlük transit ay burçlarına haritadan bakabilirsiniz eril mi dişil mi diye