Nurseminn 34+4 haftalığız, bu gece rüyamda bebeğimi gördüm daha önce yaşayan var mı bilinç altı ile alakalı sanırım doğum yaklaştıkça
aygul-7138 Nurseminn Bende 34 haftaligim rüyamda bebegimide görüyorum rüyamda suyumda geliyor , Kanamamda geliyor doğumda yapıyorum 😂😂 Psikolojik sanırım 30. Haftadan sonra rüyamda sürekli doğumla ilgili şeyler görmeye basladim
Kittennn Nurseminn ben görmedim de benim eşim hep görüyor 🫠 cinsiyetini daha bilmeden eşim rüyasında görmüştü , gözleri ten rengi şöyle şöyle diye bana anlatıyor bakalım cinsiyeti tutturduğu gibi onları da tutturacak mı 😁
ataninannesi2024 Nurseminn cinsiyeti öğrenene kadar hep erkek bebiş görüyordum cinsiyeti öğrendik erkek 😀 sonra uzunca bir süre görmedim en son geçen hafta gördüm ama kesinlikle yüzünü hatırlamıyorum 30 haftalığız bizde 🙂
Leylaaa_46 aygul-7138 😂😂😂 cidden aynısını bende görüyorum kanamam oluyor . Doğum yapıyorum doktor bebeği kucağıma veriyor
Hulyaerol Bende gördüm yakın zamanda ayağımda salliyordum çok tatlı bı bebekti acaba doğunca da aynı mi olcak 😊28 haftalık gebeyim bakalım birkaç gün önce de bebek emzirirken gördüm kendimi 😅
ataninannesi2024 Nurseminn bide benim 6. Hissim zaten kuvvetliydi ama bu süreçte daha da kuvvetlendi gibi ne hissetsem ne desem mutlaka oluyor 😀
Mervealya1992 Nurseminn bılıncaltı o 😂 ılk kızımda gordum dogurmusum hast odasındaym oh nekdr kolay geçti dogum demiştim gercegıyle alakası yk zordu yani .. sımdı yne bebegımı gordum ruyamda bakalım 😂😂
1prensesannesi__ Nurseminn bende dogurdugumu görmüştüm şükür dogurdum kurtuldum derken bi uyandim hala karnimda 😂