Leyli_gul Sabah uyandığımdan beri vajinamda sızlama zonklama oluyor birden iğne batar gibi anlık ama sonra kasıklarım sancımaya başladı sebebi be olabilir tedirgin ediyor beni
Afrasevde Leyli_gul kaçıncı haftadasın? Bebek aşağıya baskı yapıyordur ondan oluyodur her gebelikte olur demişti benim doktor
Gsd Bendede var vajinada ağrı yürüyünce hareket edince çok ağrıyo sanki yorulmuş kas ağrısı gibi birden şiddetli oluyo
NurZenkin Leyli_gul bazen bende de oluyor sanırım büyüme ağrısı.Fazla ayakta kaldığım ,yoruldugun zaman ve yola gittiğim zaman daha çok oluyor .
0701 Melodimm bende 16 haftadayım acaba karın ağrınız var mı ya durmadan ağrıyor değil ama Arada bir ağrı geliyor gidiyor iki üç gündür böyle
0701 Melodimm ya anladım bizede nasip olur inşallah en güzel şekilde karın ağrım olunca tedirgin oluyorum 🥹
Leyli_gul 0701 Bende aynıyım gittim doktora hiçbişey yok aynı rahim kemikler çocuğa göre şekilleniyor normal dedi ama bakalım asıl randevum 29 unda az kaldı o zaman iyice öğrenicem doktordan buraya da yazarım 🫶🏻😍
boraninannesi_ Enfal_06 evet ben son 2-3 aydır kullanıyorum kalça ağrımdan ötürü başlamıştık kalça ağrıma iyi geldi cidden büyük ölçüde
Enfal_06 Leyli_gul hangi magnezyumu kullanıyorsunuz benimde önceden kullandığım magnezyum fayda etmiyordu magosit magvital yazılmıştı ikisinde içtim bi fark olmadı başka aldım reçetesiz doktor bu iyi gelir dedi onu aldım
Enfal_06 boraninannesi_ evet bende kullanıyorum 1 aydır öncesinde kullandıklarım bi işe yaramadı değiştirdi doktor oda her yerde bulunmuyor talep ettim eczaneye gelmesini bekliyorum 2 gündür içmiyorum ağrılarım başladı benim kullandığım bana çok iyi geldi