Marayyy Kızlar adet öncesi yumurtlama akı gibi beyaz akıntım yoğun geliyor adet öncesi böyle bi akıntı oluyor mu
Malatya44 Marayyy bende de oluyo cnm. Normalde öyle olmazdı bu ay böyle oldu. Acaba enfeksiyon felan mı vardır
deniz2019 Marayyy benim adet öncesinde hep olurdu Hamile kalcağım ayda oldu ama Hiçbir farkı olmuyor belirtilerin
Askimiz Marayyy bende olmamişdi hamile kaldigim ayda oldu yumurta aki gibi .adetime 1hafta 10gun kala
pamuk_anne Marayyy benim hamile kaldığım ay sizin dediğiniz gibi yumurta akı gibi şeffaf akıntım çok olmuştu.
Marayyy Malatya44 canım ben gecen ay enfeksiyon tedavisi gördüm o yüzden sanmıyorum adete yakın oldu acaba dedim adet öncesi mi geliyor
Malatya44 Marayyy bende görmüştüm tedavimi canım iki ay önce. Tekrarlar diye korkuyorum. İnşallah hamilelik belirtisidir bunlar.
Askimiz Marayyy bende adete yakin oyle şeyler olmazdi .evet yumurta aki gibiydi gittikce artiş gosterdi
Ozlemsvr Marayyy canim işte adetin yaklaştığı için geliyor o akintilar.. Tamamen catladiginda adet olacaksın.
Askimiz Marayyy goguslerde hassasiyet yaşiyomusun ..hamileliyin ilk belirtileri akinti cogalmasi birde gogusde hassasiyet
denizannee Bahsettiğiniz akıntı yumurtlama dönemindeyseniz olur. Benim hamile olduğumu öğrenmeden bikac hafta önce başlamıştı bu da bir ihtimal tabi
Ozlemsvr Marayyy canim öyle deme. Adet belirtisi de görebilirsin.. Mesela benim de akintim geldi kaşıklarım ağrısı göğüslerim şişti ama adet olmadım hamile kaldım.
Askimiz Marayyy insaAllah hamile olursun biz adete 5gun kala ilişki yaşamadik sanada onerim adet gunune kadar ilişkiye girme