MiracAlpinveUmutunAnnesi beybim0 Hayır tabiki suni verip normal de yapabilirsiniz o anki durumunuza bağlı
ssevilmommy beybim0 benim suyum gelmişti sabah hemen suni sancı yaptılar ama sancım ve açılmam olmayınca akşama dogru sezaryana girmiştim
Beheheh beybim0 benim öyle olmuştu suyum geldi sancimda acilmamda yoktu hiç 1 gün bekledik yine olmadı bişey bu sefer doktor suni sancı verelim ama açılma olmazsa sezaryan olur yine dedi ben istemedim suni sanci
beybim0 MiracAlpinveUmutunAnnesi anladım peki bebeğin normal doğum olacağı gün belli diyelim, sezeryan doğum yapacaksakta o güne mi gün veriyorlar
MiracAlpinveUmutunAnnesi beybim0 Normal dogumda belli bir gün olmuyor ki şansın yada acilman nezaman olursa ozaman alıyorlar sezeryanda tam net gün ve saat veriyorlar
2Princess1Mom beybim0 Suyunuz geldi normal doğum niyetiyle gittiniz diyelim açılmanız yoksa suni sancı verilir. Açılma ilerlemezse aynı gün sezeryana alınırsınız.
2Princess1Mom beybim0 Benim ilk doğumumda suyum gelmedi ama 2 cm açılmam vardı. 11 saat suni sancı verildi. 2 cm de kaldı ilerlemedi açılma, bebekte strese girince sezeryana alınmıştım aynı gün.