Ozlem3737 Arkadaşlar merhaba buraya eltim için yazıyorım kanaması oldu doktor kese dağılmaya başlamış ama hemen almak istemem dedi iğne ilaç verdi kanaması durmadı pıhtı da geldi böyle olup toparlayan var mı bebek gelişimi durmuş dediler baya korktuk
Havvabektas Ozlem3737 bana aynısı oldu ilk 4 haftalık sonra 13 haftalık çok şükür atlattık 15+3 olduk Allah size sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
elif475475 Ozlem3737 benimki de bir yerden kopmaya başlamış ama bebek gayet sağlıklıydı içinde. Sürekli kontrole gidiyorum ben mesela kese büyüdükçe düzelecek dedi doktorum. Bebeğimiz çok güçlü sağlıklı demişti. Kalp atışı nasılmış duymuş mu bence o önemli. Çünkü benim ilk gebelikte kalp aşırı zayıftı o düşük oldu. Bunda daha çok kanama yaşadım hastanede yattım ama ona rağmen bebeğim yaşıyor çok şükür
Ozlem3737 Ya hemen sağlıksız demek istemiyoruz rabbim hayırlısını bilir tabiki ama kanaması azalsın istiyoruz
Havvabektas Ozlem3737 yok ilk kanamam 1 ay sürdü hastane yatmak iğneler ilaçlar derken durdu sonra 3 ay tuvalet dışında kalkmadım 13 haftalık kanamam 1 gün sürdü