Hanf Kızlar dün gece hafif bi kanamam oldu kahverengi gibi hala daha çok az var doktora acile gittim bi sorun dedi çoğalırsa gelmemi söyledi yaşayan var mı çok korkuyorum
metemom_ Hanf çoğalırsa gel ne demek ya doğurur getiririm deseydin başka bir hastahneye gerekirse özele git düşük önleyici veriyorlar veya ciğer geliştirici falan yaparlar canım sakın ihmal etme onlar yüzünden
Hanf Aşırı çok değil kanamam ama var yani karın büyüdüğü için olabilir vs dedi Ama rahat edemiyorum kendi doktorum İstanbul’da ayan İstanbul’da da değilim o yüzden ona da gidemiyorum ne yapmalıyım büyük sorunlar çıkar mı
metemom_ Hanf bebeğin doğum kanalına girerse hafif bir kan geliyor onun adı doğum başlamadan önce oluyor yani
Hanf Yasmncm saat 2 ye randevu aldım inşallah bişey çıkmaz özele gidicem işte ama stres olmamak mümkün değil geceden beri uyuyamadım
Yasmncm Sakin kalmaya calis sonuçta diğer doktor baktı ciddi bı sıkıntı olsa söylerdi tedbir amaçlı gidiyorsun
Hanf Gittim geldim doktor kılcal bi damar çatlamıstır karnın ve bebek büyüdüğü için suanlık bi sıkıntı yok dedi iyice baktı etti kırmızı olmadığı için sorun göremedim dedi