metemom_ kardelengurler7 son 33 gün nefes alamayarak geçiyor maalesef sıcaklar üstüne birde göbeğim büyüdü birden klimalı odadan çıkmak bile istemiyorum
iremd-1798 kardelengurler7 ah sağlıkla gelsin inşallah bebişiniz 🥹❤️ bizde 40 haftalık olduk ne gelen var ne giden 🥹 son 6 🥰 sıcaklarda duramıyorum karnım çok büyüdü aşağı aşağı çekiyor ağırlık yapıyor zorlanıyorum ama sabırsızlıkla bekliyorum ❤️
kardelengurler7 metemom_ azıcık kalmış kavuşmaya az daha sabır sonu çok güzel olacak bizler için rabbim yardımcımız olsun
metemom_ kardelengurler7 hem çok az kaldı hem daha yıllar varmış gibi geliyor sabah yataktan bile kalkamıyorum ters dönmüş kaplumbağa gibiyim tam 😂
kardelengurler7 metemom_ yiaaaa o kadar diyosun yani bende karnım büyüdü bir türlü uyuyamıyorum diye ağlıyorum sukredeyim biraz o zaman
kardelengurler7 iremd-1798 sağlıkla gelsin minik Rabbim su gibi doğumlar nasip etsin size herşey gönlünüzce olsun 🙏
iremd-1798 kardelengurler7 ah Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederim ❤️ Rabbim hepimize su gibi doğum nasip etsin sağlıkla kavuşalım inşallah ❤️