iireeem Biraz önce muayeneden çıktım nstde sancım çıkmadı fakat açılmam 4 cm ne yapsam iyi gelir öneriniz var mı bu akşam tekrar kontrole gideceğim açılma ilerliyor mu diye ama bebek biraz yukarıda tavsiyeniz var mı bu durumu yaşayan var mı🥹🥹
2bebelii iireeem benim ilk doğumu sezeryan oldu şimdi de öyle olacak Ama çevremde normal yapan herkesten duyduğum Bol bol yürüyüş yapmak merdiven inip çıkmak Doğumu başlatabiliyormuş
metemom_ iireeem sancısı olsun diye burda bir kaç kadından yerleri sildiğini duymuştum birde bolca sıcak duş al hatta sıcak suda otur bir süre onun da sancı için baya etkisi varmış
aslhnkrts9 iireeem squat, çömelme , ördek yürüyüşü diyorlardı o bi de pilates topun varsa üstünde oturma İnşallah suyun gelene kadar acı hissetmezsin kolay bi doğum olur
Krglnc Nst de sancı kaç görünüyordu acaba 40 ve üstü en az üç sancı doğumun yavaştan başladığına işaret aslında
iireeem metemom_ 1 haftadır hep akşamları sıcak suda oturuyorum ama hiç sancı yapmadı bugün tekrar deneyeceğim
iireeem IS_Z bende bugün 38+6’dayım zamanında hayırla kolaylıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 🌸
Admin44 iireeem Doktorun ne öneriyor canım 3 cm açıklıkla seni eve yollamamalıydı aslında suni sancı verip doğumu başlatabilirdi 🤔
iireeem Admin44 doktorum yatış önerdi fakat istersem gidip evimde egzersiz vs yapabileceğimi söyledi hastane yakın olunca sancım da çıkmayınca bende evimde geçirmek istedim süreci
metemom_ iireeem yaa bazı insanlar sancı hissedemiyor ama belki sende öylesindir canım suni sancıyla desteklemek istemedi mi doktor 4 cm az değil
IS_Z iireeem sıcak suda nasıl oturuyorsun, yani küvette falan mı yoksa başka bi tekniği var mı (bizim küvet vs yok)
Tirami_sum iireeem 39 haftalık gebeyim benimde 3 cm açılmam var ama suyunda bi sorun olmadığı için ve bebişin hiç gelesi olmadığından doktorum bir hafta daha durabilir dedi o durabilir belki ama ben nasıl durucam bilmiyorum her şeyi yaptım sancıların başlaması için ama olmayınca olmuyor
iireeem metemom_ birşey demedi ama akşam tekrar muayeneye gideceğim belki o zaman suni sancı vermek isteyebilir bebek hala yukarıda dedi