aselelif06 Kızlar sinirlerim bozuldu ya doltor diger gebelere bi bak karnın küçük bebek kilo almamış 2700 dü kilosu en son. Küçük kalkış az ptotein beslen zaten z48 kg hamile kaldım 13 kg aldıö ben de minyonum. Pazartesi de doğumum var sinir oldım ya
Mervealya1992 aselelif06 karnının kucuk olmasıyla kıloyu nasıl kıyaslamış şok😂 onun yemeylede alakalı oldugunu sanmıyorum ya bazıları 25 kg alıyor bebegı kucuk doguyor kendıne almıs kıloyu oluyor anne bebege degl ama bı bakıyorshn 6 ay kusanın cocugu 3500 4 kg doguyor
ebru1221_ aselelif06 ben kusmaktan 38 kiloya düştüm şuan 51 kiloyum. Doktorum her gittiğimde gülerek gel bakalım 50 yi geçebilmiş miyiz diye takılır. Normalde de zayıf biriyim. Kıyaslancak bir durumu nerde görmüş acaba ne enteresan insanlar var. Herkesin bünyesi farklı herkes aynı görüntüye sahip olacak diye bir kural mı var canını sıktığına değmez ☺️
aselelif06 Kardelenlinam kendi doktorum degil canım dogumdan önce kontrole geldik şehir hastanesi malum hep farklı oluyor ben heo aynı doktora geldim ilk kez farklı birine geldim kendi doktorum ameliyatçı bu hafta . Son kez gel bi nst gir dedi. Yoksa hep aynı doktora gidiyorum
aselelif06 Mervealya1992 ya çok moralim bozuldu. Sence de diyo diger gebelerin karnına bak senin ki minicik. Kendi doktorum asla böyle bişey demedi . İlk kızım da 2900 dü. Ptotein beslen diyor. 2 gün sonra dogumum var yani bebek 2700 dü 10 gün önce şuan 2600 gittikçe zayıflıyor heralde
bebeefendi Mervealya1992 ben 7 kilo aldım 35+5 teyim bebek 3200 gram şu an karnımda. biraz önce ölçüldü. kiloyla bebegin kilosunun bir alakası yok gerçekten dediğiniz gibi bizimki tosuncuk oldu
aselelif06 ebru1221_ bemde öyle ya 33 yaşındayım hiç 50 kg olmadım hiç. İlk kez 62 oldum 38 haftalıgım
Meryoss aselelif06 ya ne saçma toplam 6 kilo aldım doktor en son gittiğimde çok iyi sadece bebeğe gitmiş dedi senin kilo alıp vermen çocuğun gelişimini etkilemiyor ki hamileliğimin başından beri kusuyorum ilk başlarda aşırı korkum vardı bebeğim kilo alamicak diye onunla hiç bir alakasi olmadığını düzgünce anlatmıştı doktorum bazı hemşireler doktorlar ebeler gercektrn çok degisikler
SbLBrk Bence doktor bizim gibi tombiklerden sonra seni gorunce kiskandi😅 asla uzulme onemli olan saglikla dogsun buyusun. Herkes tosun doguracak degil ayrica🤷♀️
ebru1221_ aselelif06 hiç dert etmeyin herşey kilo değil. Sağlığınız yerindeyse gerisi önemli değil. Kilolu olup fazlalıkları vermekle uğraşmak yerine ne güzel işte fit bir hamilelik geçiriyoruz herkesin istediği şey 😅 bana ay ben 3 aylıkken böyleydim 8 aylıkken yürüyemiyordum falan diyenlere sen fazla şişmişsin o senin sorunun diyip susturuveriyorum bir daha bişey diyemiyorlar 😬
Mervealya1992 bebeefendi bnde 45 le hamıle kaldım senden kıcuk cocuk cıkar dedıler 38de 3500 doğurdum 40a gtse nolurdu bılmemhahaha
Nf3346 aselelif06 benim doktorum bende minyonum minyon insanın taşıyacağı bebek bellidir sanane ya diyeceksin
Nf3346 aselelif06 ayrıca canım benim ilk bebeğime minyon bebek dedi aynı doktor 3 kilo doğdu kızım sonradan emmesi güzeldi hep dua ederdim önemli olan güzel emmesi doğumdan sonrası önemli sende bol bol dua et sağlıklı olması herşeyden önemli
Zelihapekr aselelif06 benim kızım 2700 doğdu 37. haftada sapadağlamdı. Neye göre almamış. Bi anneye böyle konuşulmaz. 13 kilo da gayet yeterli.
bebeefendi Mervealya1992 oyy maşallah. bu arada bugünkü muayenemde doktor çocuğun tombik olması mühim değil şu an dogsa yine kuveze girebilir çünkü organ gelisimiyle kilosunun alakası yok haftası önemli dedi. bunu da bu konuda endişesi olan her anne adayına aktarmış olayım, kilosuna takılmayınız