Pinaargunes Sezeryan olalı tam 8 gün oluyor iserken vs ayaga kalkinca bicak saplaniyo gibi oluyo kızlar normal mi?
Myrtle Sumeyyeky Pinaargunes benim de oyleydi kendiliginden gecti. Tam tuvaletimi yapamiyordum iyice sizliyordu korseyi 24 saat sonra kullandirdi doktorum. 2 hafta kullandim gobegim az kaldi 3 kilo fazla kaldi. 2 ay oldu dogum yapali
Melike00guven Pinaargunes Çok normal bende ağlamıştım ikinciyi nasip etme allahim diye büyük konuşmamak gerekiyormuş yavaş yavaş yürüyerek geçiyor ağrı sızı falan alışıyor vücut rutinlere
Toprak-Elif Pinaargunes Canimmmmm öncelikle hayırlısı olsun. Şimdi gordum 1 gün arayla girmişiz doğuma. İlk günler bende de vardı ama şükür düzeldi şimdi toparladım. Ama benim zorlu bir sezeryan süreci oldu ondan olabilir dedi doktor.
dorukabioluyor Evet ilk zamanlar ben düz yürüyemiyordum ağrı acıdan kalkamıyordum. Zamanla geçer geçmiş olsun.🌸
Pinaargunes dorukabioluyor ay allah razı olsun korktum skıntımı var diye o nasil bicak saplanması iyiydim iki gündür ara ara bicak saplaniyo wcye gidip kalkinca da neyse içim rahatladı🌸😘🙏
dorukabioluyor Pinaargunes yok yok korkmayın hatta benim de idrar yaparken ağrı oluyordu korkup gittim doktor idrar testi yapmıştı temiz çıkmıştı sonda taktıkları için tahriş olabiliyor ama devam ederse sizde gidin içiniz rahat eder.
Pinaargunes Sumeyyeky hemen tak dedi iki gundur anca alip takabildim hemen farki gosteri keske zmaninda alsaydm
Sumeyyeky Pinaargunes benim doktorum da hastaneden taburcu olurken sımsıkı taktırdı o yüzden çabucak toparladım muhtemelen korseyi düzenli kullanınca daha rahat edeceksin geçmiş olsun sağlıkla büyüt bebeğini ❤️