Kkurt Ilkaymom evet spinal olacak çok endişeliyim aslında . İlk doğumum genel anestezi olmuştu. Bunda da böyle olacak
Ilkaymom Kubraalp67 valla ilk trimester hiç geçmedi bana ama ikinci trimesterdan hbirşey anlamadım 10 gün sürdü sanki 😂 asıl son aylar geçmiyormuş 😅
Kubraalp67 Ilkaymom hamileliğin son 3 ayının yaza denk gelmesi berbat bişey günde 3 kere su altına giriyorum buzlu su içiyorum hatta o bile soğuk gelmiyor buz yiyorum direkt 😅
Ilkaymom Kubraalp67 öyle gerçekten vantilatöre sarılarak uyucam yakında ben de 😂 yine de lohusalığımız serinlere denk gelecek emzirme dönemi vs bu sıcakta nasıl yapardım bilmiyorum 😂 kendimi böyle avutayım 🤣
Ilkaymom Kkurt Spinal için genelden daha iyi diyorlar, hem bebeğe geçmiyor hem de ilk anları görebiliyorsunuz 🥹 sağlıkla kavuşun gerisi hiç önemli değil
Kubraalp67 Ilkaymom ayy evet çok şükür ki kışa denk gelecek o zaman bunalmayız daha rahat geçer lohusalık bebek bakımı 😊
Dicle3535 Ilkaymom evett amin hepimiz inşallah 🙏kıyafetleri yıkamaya başlıycam önümüzdeki hafta ben de bakalım 🥰