Ysmcrs Kızlar artık hastahane çantamı hasırlayacağım benim fıstığım her an gelebilir siz neler koymuştunuz ne koymam lazım
Mommytwice2 Ysmcrs kendiniz için bez,ped, pijama takımı,iç çamaşır,çorap,yelek,havlu,bardak,göğüs kapağı Bebek için üç dört tane hastane çıkışı veya yenidoğan takım, bir sürü bez ıslak mendil pişik kremi biberon emzik mama
Annecik02 Terlik Kağıt havlu Islak mendil 2 alt üst pijama 1 boydan gecelik Çorap Ped 1 havlu Kırmızı bı yazma attım bizim burda çok inanırlar al basması derler 🤣 Bebeğime 1 hastane çıkışı ebeye vermek icin Bez Hurma Zemzem 2 yedek takım 1 tulum 1 müslin battaniye 1 penye battaniye Pişik kremi Çorap Şapka Biberon Bunları koydum aklıma gelen başka bişey yok lazım olabilecek bişey varsa yazın kizlar
Annecik02 Ysmcrs ben iki doğum yaptım ikisinde de kullandım rahat oluyo ama pijama takımını da kullandım. Kullanmam dersen alama sen bilirsin rahat oluyor ben gene koydum ne olur ne olmaz devlette yaptım doğum ordan istemislerdi ilk dogumda sancı çekerken kontrol ediyorlar ya alttan pijama zor olurmus çıkartıp giymesi şimdi veriyorlar hastanede boydan önlük gibi doğumdan sonra istersen kendi takımını giyebilirsin