Busragl Gözüme uyku girmiyor korkuyorum. Bana dua edermisiniz? 🤍 kendimde hangi duaları okuyabilirim içimi hangi dualar ferahlatır acaba ?🙏🏻
huysuz__ Busragl inşirah suresini okuyun anlamına da bakın bilinçli okumak her zaman etkilidir, bol bol Rabbi yessir.. duasını okuyun, Allah ferahlık versin sağ selamet kavuşun inşallah 🤲🏼❤️
Pelinklc Busragl Rabbim acısız sıkıntısız bir sekilde doğurmayi nasip etsin 🤲♥️ bebeğinizi yarın kucağıniza alınca herşey geçecek 🌹🌹
Kbrosmn_1 Busragl rabbım kurtarsın bacım inşirah süresini aç dinleyerek oyle uyu bide canım kacıncı sezeryanın🥰
Busragl Sinemyiss oiyyy vallahi sorma ilk doğummu sizin ? 🤍 benim ikinci sezeryanim diğer cocugumu dusunmekten beynime agrilar girdi extra 😭
Busragl Kbrosmn_1 evet okudum direk defalarca uyku modu gelirse dinleyerek uyumaya calisirim 🥹🤍 2. Sezeryan olucak 🤲🏻
Busragl Sinemyiss ben bu kez hic guzel hissetmedim yaa canim acaip acidi ameliyat ayri sonrasi ayri berbatti benim icin simdi daha yeni toparlanabiliyorum :((((
Hayalciressam Busragl kuzum geçmişler olsunn Allah analı babalı büyütsün inşallah🥹🥹❤️ benim de doktor 19dan sonra bekletti yarın sabah yatışım. İnşallah gelip yazıcam buraya pozitif amin. Geçmişler olsun kuzum sana❤️