iremd-1798 Gokkusagi53 bunları aklıma yazdım dikkat edeceğim çok teşekkür ederim umarım buraya pozitif doğum hikayemi yazabilirim. ❤️
Gokkusagi53 iremd-1798 inşallah hayırlısı olsun inşallah dusa gir beline kasiklarina mesaj yap doğumda yürüyüş yap sancin gelince comel bekle oda cok faydalı 2 dogumum var merak ettiklerini cevaplarim
iremd-1798 btytgy elimden geleni yapıyorum inşallah en pozitif doğum hikayemi burada paylaşıyor olurum ❤️
iremd-1798 Gokkusagi53 ay çok teşekkür ederim ❤️ benimde ikinci olacak ilkte suyum geldiği için suni sancı ile 35+5 de doğum oldu. Şimdi belirtim yok ve 40 haftalık olduk suni sancı alınca neyle karşılaşırım belirtim olmadığı halde etki eder mi merak ediyorum 🥹
Nur1020 Gokkusagi53 Allahım darısı bana,dua eder misiniz benimde bebek tam dönük ama kanala girmiyor kaçıncı hafta yaptınız doğumu
elif475475 Nur1020 suyum dogumhanede patlatıldı odama geçtim sonra duş aldım bir iki sancı daha çektim bir saate doğmuştu. Suyumu ama doktorum patlattı kendisi patlatınca doğum hızlanacağını söylemişti
Betuladgzl iremd-1798 benim de suyum evde geldi tam 38 haftadaydım öğlen 1 gibi suni sancı verdiler ertesi sabah 8 de doğumum olmuştu açılmam da yoktu hiç
iremd-1798 Betuladgzl peki bu süre de çok ağrı hissettiniz mi doğumunuz zor mu oldu 🥹 uzun sürmesinin sebebi açılmanın zor olması mı?
Betuladgzl iremd-1798 malesef ki benim için çok zor oldu açılmam olmadığı için baya uzun sürdü doğumum
iremd-1798 Gokkusagi53 evet suni sancı korkunç kötü zor bir şey değil ama belirtim yok ya etki etmesi uzun sürerse etki etmezse diye bir tedirgin oldum. Ama dua ediyorum hep güzel bir doğum hikayesi ile geleceğim inşallah ❤️
Gokkusagi53 iremd-1798 9 da suni takıldı 2 ye kadar bisey hissetmedim 2 den 4 e kadar sancı çektim ve dogurdum yani geç etki ediyor ama takılır takılmaz sancı başlamıyor
iremd-1798 Gokkusagi53 inanın günlerce sürmesindense buna da kabulüm. Aynı gün içerisinde bebeğime kavuşmak istiyorum 🌹
iremd-1798 Betuladgzl anladım bebeğiniz ve siz şuanda iyisiniz değil mi? En sonunda kavuşmak varsa çekilen her şey geçiyor. Keşke elimizde olsa da hepimiz kolayca doğum yapmış olsak. Şuanda evlatlarımız yanımızda sağlıklı ise gerisini düşünmeye gerek yok ❤️
Betuladgzl iremd-1798 şükür o günleri çoktan geçtik canım oğlum 3 yaşında şimdi de tekrar hamileyim 6 aylık oğlum olacak
iremd-1798 Gokkusagi53 40 haftadan sonra kavuşacağız ya çok heyecan ve duygusallık var. Ama kendimi olumsuz düşünerek strese sokmayacağım 🥹❤️