iremd-1798 Hiç ağrısı açılması olmadan suni sancı alıp normal doğum yapan var mı? Varsa neler yaptınız nasıl bir doğum yaşadınız 😟
mystery00 iremd-1798 benn 37. Haftamdaydım evde yatıyodum bi anda suyum geldi ne ağrım vardı ne bişeyim hemen hastaneye gittik 2 cm açılmam olmuş sonra yatışım yapıldı suni verildi hiç kendi ağrım olmadığı için akşam 7buçukta takıldı sabah 5.42de doğumum oldu
Admin44 iremd-1798 Ben ilk doğumumda sıfır sancı ve açılmayla gittim 5 saate normal doğurdum çok şükür bu ikinci hamileliğim ama bununda gelesi yok son 5 günüm gelmezse yine suni sancı 🙈
Bebisiminannesii iremd-1798 fitille dogumu baslattilar, acilmam 1 saat arayla 1cm oluyordu 6cm de durdu okadar yavas ilerliyordu ki suni sancı da veriyorlardı, 33 saatin sonunda dogum yaptim. Az daha sezeryana alacaklardır 10cm açılmayı görmeseydik daha 1 saat.
Gokkusagi53 iremd-1798 bebek kanalda değildi sancı yoktu açılma yoktu suni aldım 2 saatte doğurdum kesi ve dikiş olmadan tertemiz halde
neanladinyurdagull iremd-1798 sancım çıktı ama hissetmiyordum kasılma olarakdı sonrasında suni verildi 3 gün suni sancı çektim sabah 9 akşam 11 gecede dinlendiriyorlardı.3. günün sonunda açılma 3cm di hiç ilerlemedi doktor bayağı uğraştı rahim gevşetici vurdu suyumu kend patlattı falan öyle doğurdum yoksa yarım saat daha dogurmasam sezaryane dönecekti.Cunki suni sancinin da bir zamanı varmış fazla verilemiyormus
iremd-1798 mystery00 benimde ilk kızım da 35+5 de suyum geldi gittiğimde 2 cm açılmam vardı suni sancı ile doğum yaptım. Ama bu kızım 40 haftalık oldu gelmiyor. Açılma sancı su gelme vs yok. Doktor gelmezse suni sancı ile doğum başlatacağız dedi ama hiç bir belirti yokken suni sancı ile açılma olur mu doğum gerçekleşir mi onu merak ediyorum 😟
mystery00 iremd-1798 gerçekleşir tabiki suni takılmasının bi amacı da bu açılma olması için. İçini ferah tut sağlıkla kucağına al inşallah 💜
iremd-1798 mystery00 ah inşallah çok teşekkür ederim ❤️ hepimize Rabbim kolay doğum nasip etsin ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah ❤️
Mutluuu42 Benimde hiç ağrım sancım olmaz suni sancı ile doğum yaptım iki evladımı da sancı ike gidip doğum yapanlara ozenirim hep😊
iremd-1798 Mutluuu42 bende ilk kuzumda suni sancı aldım ikinci kızım olacak onda da suni alacağım net 🥹 peki açılmanız var mıydı ya da doğumum başladığını gösteren bir belirti? Yani hiç belirti olmadan suni sancı ile doğurmak zor mu oluyor kolay mı 🥹 ikinci doğum daha mı kolay oluyor 😅
Mutluuu42 Suyum geliyor 1 cm felan açıklık oluyor sonra suni sancı takılıyor yoksa ilerlemiyor malesef valla ikisi de zordu şimdi , üçüncüyü bekliyorum herkes kolay olur diyor ama bakicaz artık 😊
iremd-1798 Mutluuu42 2. Kolay olur diyorlar ya ondan dedim 🥹 bende şuan hiç bir belirti yok bakalım ne olacak 😟
iremd-1798 neanladinyurdagull doğrudur tabii farklı farklı senaryolar. Doktorum seninle ben ilgilenmek istiyorum dedi sanırım sabah nöbetindeymiş. Ne kadar süre suni sancı verir bilmiyorum ama konuşmalarından anladığım kadarı ile nöbet saatleri içerisinde sancı verecek olmazsa nöbeti bitmeden sezeryana alacak. Bazen korkuma direkt sezeryana mı alsa diyorum suni sancı yerine ama sonra da suni sancı ile kolay olursa diyorum. İlk kuzum suni sancı ile kolay oldu ama bilmiyorum 😟
iremd-1798 Admin44 benimde ilk kızım suni sancı ile 4 5 saatte oldu. Dediğiniz gibi bu kızım gelmiyor 25 temmuz da olmazsa bende suni sancı alacağım kolay doğumumuz olur inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ❤️
iremd-1798 Bebisiminannesii baya uzun sürmüş. Bu durumu yaşamakta korkutuyor. He sağlıkla bebeğime kavuşayım bir şekilde idare ederim diyorum ama neyle karşılaşacağımı bilmediğim için içim rahat değil hep dua ediyorum hepimiz için 😟
neanladinyurdagull iremd-1798 sağlıcakla gelsin minikler 🌺Her durum birbirinden çok farklı gerçekten büyük doğum travmam olmasına rağmen yinede normal istedim sonuçta sezaryen bir ameliyat sağlıkli olan varken onu seçmek bence biraz garip
Bebisiminannesii iremd-1798 ikinciye hamileyim bende ayni durumu yasamaktan korkuyorum ama normal doğum sonrası çok rahat oluyor
iremd-1798 Bebisiminannesii benimde ikinci ilk kızım da suyum geldi suni sancı ile doğum oldu çok şükür kolay geçti. Bunda 40 a geldik hala belirtilerin olmaması gerdi. Sağlıklı kolay doğum nasip etsin Rabbim ❤️
iremd-1798 Gokkusagi53 peki böyle güzel ve kolay doğum için bir şey yaptınız mı ? Bir öneriniz olur mu? Kaçıncı hafta da kaç kilo doğum oldu acaba ❤️
Nur1020 Gokkusagi53 Allahım darısı bana,dua eder misiniz benimde bebek tam dönük ama kanala girmiyor kaçıncı hafta yaptınız doğumu
iireeem Benimde 4 cm açılmam var fakat ne bi ağrı sancı ya da su gelmesi hiçbirşey yok bebekte biraz yukarıda suni sancı verseler doğurabilir miyim acaba
iremd-1798 iireeem yanii bence olabilir suni sancı açılmayı destekliyor. En doğru kararı doktorunla verebilirsin ama bence neden olmasın 🥹