kahvesever__ Hatice5258 su normal su yani birden boşalır tutamıyorsun Nişanda kıvamlı oluyor genelde sarı olur kahverengi kırmızı beyaz değişiyor kişiden kişiye
ikibebeliannis Hatice5258 suyu tutamıyorsunuz istemsiz bir anda boşalıyor işer gibi Nişan ,akıntı gelir gibi geliyor
Hatice5258 Zehrazaras11 benden sarı akıntı geliyo tuhaf bi renk kıvamı afedersiniz çok sert hatta hastaneye de gözüktüm protein +2 cıktı normal mi?
Hatice5258 Ecmsrn evt benimde öyle hatta tahiretlenirken yıkamada bile zorlanıyorum afedersiniz normal bişey mı peki nişan gelmesi tahlilimde protein +2 cikti
Zehrazaras11 Hatice5258 proteinden anlamıyorum da koyu sarı akıntı kıvamı nasıl bi de kaç haftalıksınız ? Akıntı sıklığınız nedir ? Benim nişan afedersiniz tuvaletten kalkınca görmüştüm parmak boyutunda kanlı kalın yapılıydı öyle sumuksu değildi
Gulsh61 Hatice5258 protein artışı varsa buna çok dikkat edin Rabbim sakinsin bebek ölümlerine götürebiliyor burada okuyordum
Ecmsrn Hatice5258 kaçıncı haftanız protein ile bir ilgisi var mıdır bilmiyorum açıkcası ama nişan gelmesi çok mühim değil dr um önemli olan suyun gelmesi dedi
Hatice5258 Zehrazaras11 25 +4 Benden gelen kanlı değildi ama bazen sümüksü bazen köyü Kocam da tahiretlenmek zor oluyo bazen hatta