umrumdadegil Allab aşkına bu sıcak nedir oturduğum yerde su gibi oluyorum ya klimadan başka çare yok mu bu sıcaklara of😭 2 gecedir sıcaktan yatılmıyor ilk defa bu kadar terledim gece 🤦🏻♀️ Allah’tan hamile değilim bu havalarda hamiş kızlar nasıl dayanıyorsunuz🥵
kahvesever__ umrumdadegil burada baya sıcak iki gündür sabah akşam öğlen banyo yapıyorum gene faydası yok şimdi buz gibi bir su içip uyumayı denicem çocukları yatırdım 😅
Zmom umrumdadegil su gibiyim zırt pırt duş alıyorum çıkıyorum ilk 15 dakika çok süper sonra yine aynı. Gece zaten kaç kere uyandırıyor bu sıcak beni😭 ay hiç huzur yok vallahi
aogoya umrumdadegil bornozla geziyorum evde artık yarım saatte bir duştayım 😂 üst katta klima var ama alt kat alev alıyor yarın ayaklı klima geliyor gelmesini 4 gözle bekliyorum kutlama yapıcam o gece 😂😂 okdr durum vahim
Sehri-erhan-123 umrumdadegil valla dayanamıyodum eşim saolsun klima taktırdı rahatım 1 aydır son 28 gunum
umrumdadegil kahvesever__ ben buz gibi kovanın içine girsem yine fayda etmez heralde hemen kururum gibime geliyor çıkınca 🤣 sabah öğle akşam banyo yapsan neye fayda banyodan çıkar çıkmaz yapış yapış oluyor insan bidaha🤣
EksiErik Bizde klima aldık 1 hafta sonra kurcaklarmis cok yogunmus suan klima firmaları sabah aksam duş devamkeeee
_Minik_ umrumdadegil buzluğa su attım, ayak altıma elime su şişesini koyuyorum. Azacık iyi geliyor. Ama hiç normal değil bu sıcaklar
umrumdadegil _Minik_ ay evet sanki geçen sene daha iyidi her geçen yıl daha da sıcak oluyor sanki yağmur da yağmıyor 😩
2727dfne umrumdadegil klimanın altından kalkmyorum sonrada hasta oluyorum fln hava gercekten cok sıcak bütün hemcinslerime klima diliyorum bulandan Allah razı olsun yeri cennetlik olsun 😀
Yeniyeniden umrumdadegil valla sorma hemen klima aldırdım yarın baglancakmis yoksa dayanilmiyor yaz bana çıkmayacak yoksa
2727dfne umrumdadegil vallahi bende oldum ölüme gittim geldim sanki bilegim bile agryodu o derece doktora yalvara yalvara ilaç yazdırdım bu gun daha iyiyim cok şükür yaz ve hamilelikte girince grip cok kötü oluyormuş
umrumdadegil 2727dfne kız benim götüm bile ağrıdı oturamadım resmen gittim serum taktırdım🤣 ay çok fena sanki salgın gibi ayh şimdi de burnum akıyor