Bbsozlm Kızlar 12+3 haftalık gebeyim bugün doktorum kemik yapısı ve duruşu erkek gibi bebeğinin dedi ama %100 demedi değişme ihtimali varmı bu haftalarda böyle deyip değişen oldumu
Aienma Bbsozlm bende 12+5 iken kız dedi canım. 16 haftalıkken erkek olduğunu gördük. 18 haftalık hala erkek %100😂12 haftalık cinsel organı oluşmuyor zaten.
tazecikanneee Bbsozlm kız benim 16da kesin erkek dedi detaylı da kız olduğunu öğrendim detaylıyı bekle kuzum ben artık her gittiğimde kesin kız dimi diyorum 😂
HaticeAlaahin Bbsozlm yegenimede kafa yapisi kemik yapisi erkek gibi demisti hep gostermyordu. Sonra kiz oldu
istkizannesi Renkli baktıysa bence değişmez. Yani bende değişmedi en azından. Ama tabi burda değişti diyen de çok arkadaş var🤷🏽♀️ inşallah değişmez
Bbsozlm HaticeAlaahin kemik yapısına göre söyleyince bende kesin heralde dedim beklicem o zaman biraz daha 😊
mervedd Bbsozlm hayırlı olsun canım aynıymışız senle ama ben cinsiyeti bilmiyorum dua et sağlıklı olsun gerisi önemli değil ☺️
ayseozbek 13. hafta da %70 kız dedi bu tür şeyleri okuyunca da ayyy ya bizimde böyle mi olur acaba diye hiç bisey alamiyorum😂
Victoria 16. Haftadaki kontrelde kesinleşir o da cihaz iyiyse yanıltmaz eski cihazsa da yanılma payı olabilir