emirtimr1 kızlar karnım o kadar sertleşti ki yarım saattir geçmiyor yürüyüş yapıyorum sanki vajinam zonkluyor . bu neden oluyor kasılmam var
NNanelimonn emirtimr1 sıcağa yakın ılık su veya süte şeker koyup için.Doktorum bana bunu önermişti rahatlatması için.umarım sizde de etkili olur🫶🏼
Duygu999 emirtimr1 haftaniza gore normal bence dogum kasilmalari doguma haziliyor vucut kendini duzenli sık degilse problem degil ilk gebelliginiz mi
emirtimr1 Satisati yarım saattir geçmedi karnım taş gibi bebeğin hareketlerini de çok net hissediyorum ama midem resmen kalkacak gibi anlamadım ya
Satisati emirtimr1 benim doğum belirtim de karnımda sertleşme sancı ve kusmaydi karnım taş gibi oluyor sancilaniyordum
Duygu999 emirtimr1 doguma emirtimr1 emirtimr1 doguma cok birsey kalmamis bence endise etmeyin yalanci kasilmalar buyuk ihtimalle duzensiz bazen yarim saat bazen 15 dk bazen daha kisa olabiliyor vucut doguma hazirlaniyor ama tabi domtorunuzada bi danisin derim cok endiseleniyorsaniz dr gorsun isterseniz
emirtimr1 NNanelimonn teşekkür ederim ama herhangi bir şey içer yada yersem kusucak gibi hissediyorum yinede çok teşekkür ederim 🙏🏼
emirtimr1 Satisati evet geçen cuma aynı durumu yaşadım ama herhangi birşey oladı şuan geçmeyen sertleşme var ve herhangi birşey içsem bile kusucak gibiyim