4147 Fatmanur12345 bat 23 canım. Ben de bi süredir deniyorum canım. Bu ay en beklemediğim aydı kafamda farklı dertler vardı ilişkiye de çocuk için değil sadece istediğimiz için girmiştik o yüzden çok planlı bi ilişki olmamıştı. Spora falan başlamıştım. Kafanızdan atın canım başka şeylerle meşgul ol hep diyorlardı insanın beklemediği zamanda oluyomuş
Fatmanur12345 4147 sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah canım benim banada dua edin hamilelerin duası kabul olur insallah bende bu ay güzel haberler alırım Bag 26 Temmuz
twinsmom__ 4147 ayyyyy🥹🥹🥹 Canım benim hayırlı uğurlu olsuunn o kadar sevndm kiii rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin şimdiden🥹🤲🧿❤️
twinsmom__ 4147 bugünü hayatın boyunca unutmayacaksn🫠 Ben 6yıldan sonra tüp bebekle hamile kaldım Boşa denenen gebelik testlerini çok iyi bilirim Hamile olduğumu öğrendiğim günü de asla unutamıyorum en kötü günün böyle olsun❤️🤲
nurseda11 4147 çok çok çok sevindim hayırlı olsun canımmmmm sağ salim kucağına alırsın inşallah bebegini 😍😍 gerçekten tanımasamda çok mutlu oldummmmm bana da dua ett pazartesi kan vereceğim 🥹🙈♥️
4147 nurseda11 nurseda11 çok teşekkür ederim canım inşalllaaah sen de pozitif haberini alırsın bu mutluluğunu bizimle paylaşırsın ♥️♥️♥️
Betsin 4147 benimde adetime 4 gün var 3-4 gündür de kasık ağrım var ara ara vurup gidiyor ve deidğin gibi akıntım çok yoğun acaba bi ümit bend olabilir miyim ya🥹 3 senedir bekliyorum… Bu arafa hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın inşallah 🌸
4147 Betsin canım olabilir erken gebelik yapsana ☺️ adet belirtileri ile şuan yaşadıklarım çok benziyor
Papatyacicegi 4147 yaptım ilk önce gölge gibiydi bekledikçe silik haline aldı gözle görülen oldu akşam testi tekrarladım negatif çıktı
4147 Papatyacicegi akşamki idrar ile sabahki bir değildir belki canım birkaç gün geçince tekrarlarsın olmadı