Btlshnnn Kasıklarım da sertlik var orada hissediyorum bebeği hareketlerisanki sertleşmiş orada toplanmış gibi normal mi acaba hala kasıklar da olması bilemedim
Leylaaa_46 Btlshnnn 23 haftalık olduk hareketleri hala kasikta alt tarafda hissediyorum. Ama sertleşmeyi bilmiyorum bende olmadı
Cimenn1223 Btlshnnn 30 dan sonra tamamen yukari cikiyor bebekler kasikta hissetmeniz cok normal toplanmalar normal ama sertleşmesini bilemedim açikcasi benm kizimda cok topanirdi sonra düzelirdi yoruldugunuzda da toplanma olur tatli birseyler tüketin uzanin karninizi sevin❣
Mu-az8 Btlshnnn bende 20 3 cum benimde bebeğimin hareketlwri çok aktif kaşık bölgemde hisetmiyorim ama daha çok yukarda sağ ve solda hisetiyorim yada göbek deligimin orda atıyor hep sadece çok yurusem yorulsam karnım çok sertleşiyor ve ağrı oluyor
Mu-az8 Cimenn1223 sorma artı iki çocuğum var bu üçüncü gebelik üçüncü hamileigi olan hamisler beni anlar bazen aşırı derce yoruluyotum sicaklari hiç söylemiyorum ya bu sickalarda hamileik çok zor🥺😂😂
Cimenn1223 Mu-az8 2.süpriz oldu eşim istiyordu ben hazir olmadigm icin istemiyordm 5 6 sene sonra istiyordm Allah verdi simdi iyiki de verdi diyorm 3 yas oluck aralarinda bir birleriyle zaman geçire bilmeleri icin ideal bir süre ama 3. Yü istemiyorm 2 yeterli🥰