Ttugba Pelinpelis bende firdevs hanima gidiyorum gercekten Cok memnunum 20. Haftamdayim guler yüzlü her sorumu cevaplar ultrasyondaki herşeyi aciklar hamile kalmama vesile oldu o süreçte bile sürekli takibimi yaptı kesinlikle tavsiye ederim kendisini
tudem Pelinpelis ben erkan beye gidiyorum, kesinlikle normal doğum yapmak istiyorum dedim, genel durumuma bakarak normal yapabileceğimi söyledi, sezeryana falan yönlendirmedi. Siz nerden sezeryancı olduğu kanısına vardınız?
Pelinpelis tudem cevremde giden arkadaslarim vardi onlar soyledi. Duydugum yorumlar bu sekildeydi. Kendi kanim degil hani 😊
Kbryldrmr pamuk_anne bende Hilal hanıma gidiyodum ama değiştirmeyi düşünüyorum hamilelikten önce gitmelerimde memnundum sonrakilerde ilgisinden hiç memnun kalmadım çocuğun ilk kalp atışlarını bile 2 3 saniye dinletti tansiyon hastası olmama ve bilmesine rağmen kontrol edilmedi
pamuk_anne Kbryldrmr kalp atışı dinlemek galiba çocuğu rahatsız eden bir durum. Bi araştırın tam emin olamadım ama uzun süre dinletmiyorlar risk olmasın diye. Tabi hilal hanım vakti olmadığı için de öyle yapmış olabilir artık kimseye güvenmiyorum 🙄
hilalokan Pelinpelis bende erkan beye gidiyorum her seferinde sezeryan olmak istedigimi söylememe ramen genel.duruma bakip karar vericez diye konustu sezeryan istiyosan öyle olsun demedi
yildiran08 Pelinpelis haklısınız dogumu süreçlerinde en önemlisi de iletişim... sıkmayın canınızı Gülçin hanım varmış Konak’ta onu denediniz mi
Pelinpelis yildiran08 yok denemedim ama firdevs hnmdan genel olarak cok memnunlar ferdevs hn gitmeyi dusunuyorum.
Kbryldrmr pamuk_anne vakti olcak şekilde hasta alıp hepsine ilgi gösterecek ozaman. Bilmiyorum son zamanlarda kimsenin memnun kaldığını duymadım hilal hanımdan
Hamiayto Pelinpelis bende temel beye gidiyorum çok iyi dakkalaRCA muhabbet ediyoruz kontrol günümüzü değerlendiriyor kendi dalında en iyi doktor şekerim falan çıktı benim yardimci oldu dahiliye falan ayarları
Pelinpelis Hamiayto ne kadar guzel sizinle cok iyi ilgilenmis fakat ben onun yuzunden 1gun agladim.Ona guvendim hamileligimin en basindan beri ona gidiyordum. Cok buyuk hayal kirikligina ugradim.
pamuk_anne Kbryldrmr valla haklısınız zaten devlet hastanesinden çok bekliyoruz bir de apar topar hızlıca geçti son gidişimde.
Kbryldrmr pamuk_anne 1 buçuk saatten fazla sıra bekliyorum her gittiğimde 2 dakka ekranda gösteriyor hadi kalk bakalım diyo ilk çocuğum hevesliyim görmek istiyorum kendi görüp kaptıyo