Pelinpelis yuh , ben Çiğli araştırmaya gidiyorum , irfan beyin hastasıyım , geçen hafta yoktu Selin hanıma gittim . Özel hastane olsa anca bu kadar ilgili bu kadar kibar bu kadar anlayışlı olabilirler . Sanki kendileri/eşleri hamileymişcesine hassaslar ! İrfan sedyeden kalkarken her seferinde elini uzatır ve var gücüyle destek verir kalkmamız için ki bunu ilk ultrasona giren yatıp kalkmakta asla zorlanmamasına rağmen her hastasına yapar . çok kibar ve çok ince bi düşünce . Anneanne baba arkadaş yanında kim varsa alıyor içeri , müsade isteyipte geri çevrilen hasta yakını olduğunu sanmıyorum . Hepiniz heveslisiniz merak ediyorsunuz , mutluluğu paylaşmak güzel şey tabiki gelebilirsiniz diyor yakınlara . Bu bahsettiklerimi devlet hastanesinde bir doktor yapıyor . Doktorluktan ziyade insanlık tabi burda söz konusu ama bahsettiğin sanırım özel hastane !! İnsanlar ilgi göremediği yada DAha iyi ilgi beklediği için özele gider , üstüne para verir . O nasıl bi kendini beğenmişlik ukalalık. Sanki dünya üzerinde bi o kalmış kadın doğumcu . Ben sinirlendim burda valla .