Tutaste_ HelloooMomy benziyor ama bu yazı tipi boyle maalesef biiey olmaz ama ya okadardan uzaktan oyle durmuyor yakında adem yazıyo gibi
Enfal_06 HelloooMomy ay valla değişik olmuş gerçekten ben yanlış isim yazılmış diyorsun sanmıştım ilk başta n harfini garip yapmışlar el yazısı bile yapamayan biri yapmış götür düzeltsinler canım içine sinmiyorsa götür
momofmychildren HelloooMomy Aden Alya yazıyor zaten bu yazılı takımları çok kullanamıyoruz bence böyle kalsa da olur
Enfal_06 HelloooMomy olmadiysa da bişey olmaz canım sağlık olsun yinede güzel takımı güle güle giysin aman yok dedilerse uğraşma bırak böyle kalsın ama senin içinden nasıl geliyorsa öyle yap canım
Hayallerim23 İlk adem okudum sonra baktım aden ama yani aden olduğunu bilince aden gibi okunuyor bence çok sıkıntı değil ama içinize sinmediyse yazıyı değiştirsinler bence sonuçta anı kalcak
Gizem1992 HelloooMomy yani yazmasan aden diye okudum yani zaten ince o kısmı m gbi durmuyor ki n harfi elyazısı ile öyle oluyor bnce güzel olmuş 🌸
Hulo2105 HelloooMomy dikişse eğer canım sen iğneyle n harfini sökmeye çalışsan olmaz mı hayır komple sökme değil de en azından o el yazısı kısmındaki ipi koparsan
Hamide_00 HelloooMomy canım o yazı şeklinden kaynaklı sana öyle geliyor ama ben bakınca direk aden görüyorum
Minigiim-vebenn52 HelloooMomy o zaman aden de ki n kısmının kenarına ve alya daki y kısmının kenarına küçük kelebek ya da çiçek işletebilirsin benim gözüme batmadı el yazısı bilen insan anlar zaten aden yazdığını ama içine sinmesi açısından kelebek yaptır bence sade ve şık durur