Gizemsli- Civciv53 Civciv53 Düşük yapmadan bir gün önce ikili tarama testi yapıldı .Sonuçları çıkmıştır ama ben bakmadım böyle bir durum yaşadığım için. Zaten son kontrolümde doktor ense sıkıntı yok ama burun kemiğini sanki göremedim dedi .Patolojidede burun basık yazıyordu.
Gizemsli- gktgmom Allah razı olsun Patolojiye göre sağ kolda problem varmış . Burun basık yazıyor ve bir kaç şey daha
Mommytwice2 Gizemsli- sakat gebeliği vücut atarmis diye duymuştum canım çok geçmiş olsun basınız sagolsun
Gizemsli- Mommytwice2 sağol canım Allah razı olsun ama ikili testte çıkmış düşükten bir gün önce yapılmıştı onda sorun çıkmadı
Drfatma Gizemsli- evet düşük olan her bebek patolojiye gider , mesela ameliyat olunca da kitle örneğin patolojiye gider iyi huylu mu kötü huylu mu çeşidi ne anlaşılması için ama belki kromozomal olarak da bakılması gerekir onu bilmiyorum
Gizemsli- Drfatma patolojide bir kaç yerinde problem görünüyor ama düşük yapmadan bir gün önce ikili test yaptırmıştım onun sonucunda sorun yok nasıl oluyor anlamıyorum
Gizemsli- Civciv53 Ama düşükten bir gün öncesi ikili test yapılmıştı o sonuçta çıkmış sorun görünmüyor nasıl oluyor hangisine güvenilir ki
Drfatma Gizemsli- ikili test her şeye bakmıyor ki sadece trizomi riskine bakıyor o da kesin olmuyor sonuçta risk belirtiyor