Nesliii_2024 Ade535 canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bende transfere son aşamada fitil ve iğnelerimi aldım bugün başladım. Nasıl gidiyor senin süreç? Göbekten kan sulandırıcı yapıyor musun?
Ade535 Nesliii_2024 merhaba hayır benim doktorum kan sulandırıcıyı hap seklinde verdi. Gebeliğim 5 hafta 5 günlük. Son adet tarihi baz alınıyor. Keseyi ve yolk saç ı gördük bugün cok sükür hersey iyi suanda :)
Nesliii_2024 Ade535 hayırlı olsun canım benim transferimde yarına kaldı. İnşallah bende güzel sonuçlar alırım
Nesliii_2024 Kkklelp nasıl geçti benim hemen progestan iğne ve göbekten clexane kan sulandırıcım yapıldı çok acıttı bu kadarını beklemiyordum inşallah iyi sonuçlar alırız hepsini unuturuz
Nesliii_2024 Ade535 çok sevindim gerçekten darısı biz bekleyenlerin başına 🙏🏻 ama kalçadan ve göbekten yapılan iğneler yakıyormuş bu kadarını beklemiyordum gerçekten
Kkklelp Nesliii_2024 ben kan sulandırıcı iğne filan yapılmadı aynı ilaçlara devem ediyorum şuanlık ben cnm
Nesliii_2024 Merhaba kızlar bugün transferimin üzerinden 7 gün geçti. Adet sancısı gibi ağrı yaşıyorum tamda adet günüm eğer bu ilaçları kullanmasaydım bu kadar ağrıya adet olurdum diye düşünüyorum o derece. Sizce test yaptırmalı mıyım?