babygirl02 81 kiloyla hamile kaldım.Önemli olan regl düzenli korkma akışına bırak ben korunuyordum hapı bırakınca regl ilk bi kaç ay düzensizleşti haliyle sonra tek seferlik regl olma hapı kullandım sonra düzeldi korunmayı bıraktıktan sonra 8.ayda hamile kaldım ilk zamanlarda çok kafama takıyordum olmuyor diye sonra pes edip düşünmemeye başladım çok şükür herşey normal bi şekilde oldu. Eğer ki başka bi sıkıntı yoksa 1 yıl boyunca denemek durumundasın.Doktorlarda ilk 1 yıl denemeden bişey yapmıyor ekstra bi durum yoksa pcos olsanda deniceksin diyorlar bana da öyle dediler.Ben kullanmadım ama bu ovülasyon testleri oluyor doğurganlığın yüksek olduğu anı gösteriyor aynı gebelik testi gibi evde yapıyorsun deneyip faydasını görenler oluyor aklında bulunsun. Ayrıca doç.dr.Mehmet Fatih Karslı kendi ürettiği bitkisel hamile kalmaya yardımcı olan çiftlerde kullanabiliyor vitaminleri var tüp bebek bile deneyip defalarca başarızsız olan kişilerin çok kullandığı oda aklında bulunsun bakabilirsin. Korkma stres yapma akışına bırak herşeyi çok düşününce olmuyor cidden🥰